Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
Link-uri sponsorizate
 
Companii » DELTA DISTRIBUTION S.A.

DELTA DISTRIBUTION S.A.


Despre noi

Delta Design detine cea mai bogata oferta de placi ceramice, peste 11.000 de modele de la producatori cu traditie, pentru toate gusturile, toate domeniile de utilizare si toate bugetele disponibile.
Compania pune la dispozitia clientilor sai cele mai moderne solutii de placari ceramice, corespunzator ultimelor tendinte in design si tehnologie existente la nivel mondial.
Delta Design detine cele mai importante nume in portofoliul sau astfel incat clientii sa beneficieze de calitatea si designul brandurilor cunoscute si apreciate.
In completarea ofertei de placi ceramice Delta Design furnizeaza un pachet complet de oferta pentru amenajarea bailor si a spatiilor destinate hidroterapiei si SPA-ului.
In acest sens va propune o gama interesanta de obiecte sanitare, caramizi de sticla, baterii si accesorii pentru bai, cazi si cabine de dus cu si fara hidromasaj, mobilier de baie.
Oferta Delta Design se extinde pana la saune, minipiscine, sau chiar piscine, acoperind intreg domeniul, de la o baie de apartament de bloc, care se poate transforma intr-un mini-centru de SPA, pana la parcuri acvatice si alte spatii publice.
Pentru toate acestea Delta Design ofera pachetul complet de servicii suport: proiectarea solutiei, consultanta in alegere, instalare, garantie si service.

Cele mai noi produseDate de contact
Nume companie: DELTA DISTRIBUTION S.A.
Adresa: Str. Ghetu Anghel, Nr. 84-90
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Teodor Cartianu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici