Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Imobiliare » Cladiri Cu Teren » complex turistic

 

Complex turistic in Sibiu de vanzare Cheile Cibinului

Complexul turistic Cheile Cibinului, complex turistic de 3 stele, va ofera conditii pentru odihna si relaxare maxima intr-un cadru natural de un pitoresc deosebit, o zona montana mirifica, situata la 25 de km de orasul Sibiu, in amonte de lacul de acumulare Gura Raului.
Complexul turistic va pune la dispozitie pe o suprafata de aproximativ 30.000 mp, 5 corpuri de cazare, parcare, sala de conferinte, restaurant cu terasa acoperita si terasa in aer liber si loc pentru foc de tabara. In incinta complexului turistic Cheile Cibinului si in imprejurimi puteti beneficia de o gama variata de servicii si agrement pentru orice varsta.
Complexul Turistic Cheile Cibinului are o capacitate maxima de cazare de 52 de locuri distribuite in 5 corpuri de cazare. Toate camerele sunt dotate cu baie, tv si cablu si beneficiaza de incalzire centrala pe curent tot timpul anului.

Cabana Ana
Cu o capacitate maxima de cazare de 20 de locuri, cabana Ana are living cu baie, semineu si tv, 4 camere duble, fiecare dotata cu baie proprie ( cu dus ) si tv, 2 camere duble deservite de o singura baie ( cu dus ), dotate cu tv si cablu, 2 priciuri a cate 4 paturi fiecare cu baie proprie ( fara dus ).
Cabana Kara
Cabana Kara are living cu baie proprie, semineu ( folosit ca zona de relaxare de toti cei din cabana ) si tv, 10 camere duble cu baie proprie ( cu dus ) si tv. La mansarda este o zona de relaxare foarte mult vitrata care ofera o panorama deosebita asupra intregii zone.
Cabanele Negoiu, Suru si Cindrel sunt cabane familiale compuse din living cu canapea extensibila, tv si dormitor cu pat matrimonial, deservite de o baie proprie cu dus.
De asemenea exista si un restaurant situat in mijlocul complexului turistic ce dispune de terasa acoperita si terasa in aer liber, situata deasupra lacului.
Pozitionata in zona de agrement, in sala de conferinte se pot organiza expozitii, team building-uri, diverse prezentari, work shop-uri, sala fiind dotata cu tot echipamentul necesar in acest sens. Arhitectura salii de conferinte este astfel conceputa incat se pot organiza inclusiv prezentari auto-moto, in interior, pe o scena special amenajata.
Pentru a ajunge la complexul turistic Cheile Cibinului, din drumul national DN1 Sibiu-Sebes, in localitatea Cristian virati la stanga spre comuna Orlat, de unde va continuati drumul la stanga spre Gura Raului. Traversati Gura Raului, ajungeti la Barajul de la Gura Raului, continuati drumul pana in coada lacului de acumulare, apoi, la intersectia Raului mic cu Raul mare, pastrati directia inainte ( pe Raul Mic ) inca 1 km si ati ajuns la Cheile Cibinului.
Agentia Imobiliara Taboo detine aceasta proprietate in exclusivitate. Noul site al Agentiei Imobiliare Taboo www.taboo.ro va ajuta sa gasiti in cel mai scurt timp exact ceea ce cautati in domeniul imobiliar, cat si sprijin online din partea celor 10 agenti. Detinem in momentul actual peste 800 anunturi imobiliare actualizate zilnic, la cele mai mici preturi si in toate zonele dorite de dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii contactati-ne acum la nr. de tel. 0743.793.616 mentionand codul de oferta : 2904 .
Pret: 950000 EUR
Galerie foto Complex turistic in Sibiu de vanzare Cheile Cibinului
Complex turistic in Sibiu de vanzare Cheile Cibinului

Produse Cladiri Cu Teren


Apartament de vanzare 3 camere in Vasile Aaron
OCAZIE UNICA! Apartament in Sibiu 3 camere semidecomandate de vanzare situat cartierul Vasile Aar...
Pensiune de vanzare in Sibiu zona Lotrioara
Buna ziua, numele meu este Cristea Tudor, agent imobiliar al agentiei Taboo si am onoarea sa iti ...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Agentia imobiliara Taboo
Adresa: Str. Rahovei nr 22
Oras: Sibiu
Judet: Sibiu
Persoana de contact: Oana Lucian
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici