Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Industria Chimica » Echipamente Pentru Tratarea Suprafetelor » tratarea suprafetelor tratamente

 

Tratarea suprafetelor (tratamente de suprafata)

Tratarea suprafetelor (tratamente de suprafata)

ANOROM este o societate specializata în tratamentul de suprafata al aluminiului si aliajelor sale.

 

    * ANODIZARE (ELOXARE)

 

Aluminiul se oxideaza natural în aer liber acoperindu-se cu un strat foarte fin de alumina (oxid de aluminiu). Acest strat este supus deteriorarii din cauza fragilitatii sale care se datoreaza atât grosimii reduse a stratului de oxid cât si a neomogenitatii acestuia.

 

Anodizarea (eloxarea) decorativa sulfurica pe care noi o realizam este un tratament electrochimic în mediu acid care consta în realizarea unei oxidari fortate si controlate cu scopul de a obtine un strat protector de oxid de aluminiu suficient de rezistent si omogen. Suprafata astfel obtinuta va fi stabila, rezistenta si mult mai usor de curatat.

 

    * CROMATARE (SURTEC 650)

 

Cromatarea este un procedeu de pasivare cu crom trivalent pentru aluminiu si aliajele sale asigurând o excelenta rezistenta la coroziune pentru suprafetele ne vopsite si creste aderenta vopselei la aceste suprafete. Acest tratament este utilizabil pentru aluminiul brut si aluminiul anodizat. Produsul SURTEC 650 cu care se realizeaza aceasta cromatare înlocuieste cromul hexavalent, este non toxic, corespunde normelor MIL-DTL-81706 si MIL 5541 pentru protectia anticoroziva a suprafetelor din aluminiu nevopsite si este rezistent pâna la o temperatura de 100°C cu o pierdere minima a rezistentei la coroziune.

 

    * BRIANTAJ (LUSTRUIRE CHIMICA)

 

Operatie pregatitoare pentru anodizare constând într-un atac chimic pe piesele din aluminiu folosind un amestec de acizi. Efectul este dizolvarea partiala si preferentiala obtinându-se o suprafata « oglinda » a piesei.

 

Firma Anorom este specializata în tratamentul de suprafata al aluminiului si aliajelor din aluminiu. Realizam urmatoarele tratamente anodizare (eloxare) incolora si colorata, cromatare (pasivare) SURTEC 650, lustruire chimica. Dupa tratamentul de suprafata piesele din aluminiu pot fi  vopsite în câmp electrostatic cu vopsea lichida sau vopsea pulbere.

Tratamentele de suprafata pe care le realizeaza firma Anorom  pot fi realizate atât pe piese obtinute prin uzinare dintr-un material laminat cât si pe piese obtinute prin turnare.

Suntem foarte flexibili în ce priveste cantitatile de piese pe care le tratam, reusind astfel sa raspundem tuturor uzinatorilor care realizeaza atât piese unicat, cât si piese de serie mica, mijlocie si mare. In productia noastra curenta de serie tratam urmatoarele tipuri de piese din aluminiu: butuci de bicicleta, spite de bicicleta, jenti, radiatoare pentru industria electronica si electrotehnica, diferite profile si bare  din aluminiu obtinute prin extrudare (rafturi, mobilier, tâmplarie aluminiu, mânere pentru usi si ferestre, lampi), table, diferite piese auto sau componente din aluminiu  pentru masini si utilaje, balize de aeroport pentru industria aeronautica. Ambalajul pieselor si materialele de ambalare sunt asigurate de obicei de catre clienti, dar, la cerere pot fi asigurate si de firma Anorom. Logistica de care dispunem ne permite sa asiguram inclusiv transportul pieselor la cererea clientilor nostri. Termenele de realizare a tratamentelor se stabilesc (telefonic) de comun acord în momentul lansarii unei comenzi ferme si pot fi chiar o singura zi (aceasi zi în care ajung piesele – camionul care aduce piesele le si ia în aceeasi zi) cu conditia unei programari prealabile.

Galerie foto Tratarea suprafetelor (tratamente de suprafata)
Tratarea suprafetelor (tratamente de suprafata)

Produse Echipamente Pentru Tratarea Suprafetelor


BRIANTAJ (LUSTRUIRE CHIMICA)
Operatie pregatitoare pentru anodizare constand intr-un atac chimic pe piesele din aluminiu folos...
CROMATARE (PASIVARE) SURTEC 650
Cromatarea este un procedeu de pasivare cu crom trivalent pentru aluminiu si aliajele sale asigur...
ELOXARE
Aluminiul are intotdeauna un strat fin de oxid natural (alumina) pe suprafata sa. Acest strat est...
Tratarea suprafetelor prin pasivare cu crom trivalent pentru aluminiu si aliajele sale
Cromatarea este un procedeu de pasivare cu crom trivalent pentru aluminiu si aliajele sale asigur...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: ANOROM SRL
Adresa: Parcul Industrial Hunedoara, DJ 687, Nr. 2A, Cod. Postal: 331004
Oras: Hunedoara
Judet: Hunedoara
Persoana de contact: SEPTIMIU LASCAU
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici