ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » ARVO GROUP

ARVO GROUP

ARVO GROUP


Despre noi

Principalul obiect de activitate il reprezinta furnizarea de solutii si integrarea sistemelor informatice si de telecomunicatii, furnizarea de servicii de comunicatii si distributia de echipamente electronice asociate, incluzand atat aspectele hardware, cat si pe cele software
 

Suntem integratori de solutii IT&C pentru industria hoteliera.


ARVO ofera sisteme care integreaza, conform cerintelor specifice fiecarui client, tehnologiile audiovizuale si multimedia cu managementul echipamentelor si terminalelor IT si retelelor voce-date.La noi gasesti solutii complete pentru toate comunicatiile din interiorul hotelurilor, adecvate fiecarei categorii de confort, de la trei stele la cinci stele plus.


Credem in slolutii inteligente menite sa aduca plus valoare afacerii tale. Fie ca e vorba de solutii tehnologice sau pur si simplu de inovatii care iti usureaza munca cotidiana, la ARVO gasesti solutii potrivite tie.


ARVO este hotarat sa ajute partenerii hotelieri, ca tine, sa se doteze cu echipamente hi-tech menite sa le mareasca semnificativ profitabilitatea, in paralel cu crearea unor avantaje competitive.


ARVO si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii zece ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii ARVO GROUP se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.

Suntem o voce avizata in domeniu.  ARVO este membru fondator al ARTS (Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate), membru al CCIRB (Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti) precum si membru al ACC (Asociatia Operatorilor de Comunicatii prin Cablu).


Suntem prima comanie din Romania care a instalat un sistem IPTV hotelier.

Anul acesta vom sarbatori 20 ani de cand activam pe piata romaneasca cu dorinta si expertiza de a face lucrurile bine. Crestem alaturi de clientii nostri si continuam sa ne diversificam si sa ne imbunatatim produsele.


 


 


 


 


Cele mai noi produse adaugate de ARVO GROUP


Panouri de conectivitate
 Trasaturi generale Media Hub:  - compatibilitate cu o serie larga de televizoare...
Solutii de conectivitate TeleAdapt»Solutii cu cablu retractabil
TA-7000 | DeskSpool ProTM    Un design unic si cu stil, care atrage atentia oaspetel...
Solutii de conectivitate TeleAdapt - Solutii fara cablu
TA-6900 | DeskPoint   Care este facilitatea numarul unu la care oaspetii se asteapta? In...
ETVi - IPTV de la iBAHN
Tehnologie Cu o expertiza tehnologica dovedita, ETVi pregateste hotelurile pentru revolutia digi...

Date de contact
Nume companie: ARVO GROUP
Adresa: Str.Recreerii nr 7 sector 2
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Adrian Voinu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 6660 vizualizari