Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Tehnica si Tehnologie » Lifturi si ascensoare » ascensoarele roomless

 

Ascensoarele roomless - inovatie

Inovația, o preocupare permanentă

Ascensoarele roomless au fost create în varianta fără cameră de mașini și permit nerestricționarea construcției clădirii, mai multă libertate de mișcare pentru arhitecți. Tracțiunea indirectă permite o adaptare mai bună la spațiile restricționate. Spațiul superior necesar camerei de mașini eliminȃndu-se, permite reutilizarea acestui spațiu pentru alte utilizări.

Mai mult confort, mai multă economie

Tracțiunea cu mașini electrice de tip gearless permite o funcționare liniștită, momentul de torsiune, nivelul de zgomot fiind substanțial reduse. Motoarele cu magneți permanenți de tip sincron și frȃnare cu frȃnă dublă tip disc, precum și sistemul de acționare direct drive – fără reductor, controlate cu variator de frecvență și echipate cu encoder – și fără ulei sunt soluția inovativă superioară cu randament ridicat, consum scăzut de energie, nivel de zgomot redus, asigurȃnd confort și economie energetică. Funcționarea este confortabilă și silențioasă.
Mai multă siguranță și fiabilitate

Ușile de construcție nouă și sigură, cu motoare acționate cu invertoare ce permit închideri și deschideri cu viteze controlate și senzori de protectție la închidere, commandȃnd imediat redeschiderea ușilor la detectarea obstacolelor în zona de închidere. Microcontrolerele comandă redeschiderea și ajustarea vitezelor ori de cȃte ori este necesar, protejȃnd zona de închidere a ușilor.

O tehnologie prietenoasă, inovativă, flexibilă, adaptabilă și foarte eficientă

Echipamentele sunt modulare, interschimbabile, ușor de înlocuit și adaptat.

Modernizare la vechile echipamente facilă, fără modificări structurale ale clădirilor, întreaga tehnologie utilizată fiind gȃndită pentru consum redus (comparat cu vechea tehnologie), silențioase (nivel de zgomot redus), adaptabile.

Mai mult confort în timpul călătoriei

Interioarele cabinelor – luminoase, plăcute, iluminat fără temperaturi ridicate, control al suprasarcinii cu sisteme de măsurare electronice, ambient prietenos în timpul călătoriei.
Ascensoarele roomless - inovatie
O mai bună funcționare, fără șocuri și trepidații, silentioasă

Sistemele de commandă flexibile, permitȃnd modificarea tipului de comandă dorit și adaptat cerințelor, optimizat și monitorizat de microcontrollere.

Produsele sunt permanent adaptate și configurate conform cu noile realizări în domeniu, folosind întotdeauna cele mai bune componente și soluții.

Creșterea performanțelor și a calității călătoriei este o preocupare permanentă.

Galerie foto Ascensoarele roomless - inovatie
Ascensoarele roomless  - inovatie

Produse Lifturi si ascensoare


Scari si trotuare rulante pentru trafic intens
Scari si trotuare rulante - Pentru trafic intens rezolvarea este sistemul de scări rulante folos...
Ascensoare cladiri comerciale RT1
Ascensoare cladiri comerciale - RT1 RT1- Evolution Romless Elevators Este cea mai economi...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Cristal Image SRL
Adresa: str, Floare Rosie; nr. 4A
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Nastase Marius
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici