Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Metabond GT pentru reducerea frecarii

PENTRU REDUCEREA FRECĂRII

METABOND GT este un ulei special, în amestec cu alte hidrocarburi, care datorită caracteristicilor sale, modifică, înnobilează suprafeţele metalice în contact, expuse fercării – acţiunea sa nu se datorează îmbunătăţirii calităţii lubrifianţilor.

Nu este un aditiv, ci este un agent de înnobilare a suprafeţelor metalice. Sub acţiunea presiunii şi temperaturii, METABOND GT intră în reacţie chimică cu metalele, formând la suprafeţele expuse solicitărilor un compus chimic de grosimea unui singur strat molecular, care are efectul unui “ecran protector”. Datorită durităţii şi netezimii sale extraordinare acest strat protejează suprafaţa metalică, prevenind defecţiunile, deteriorările care s-ar produce datorită frecării, chiar şi în cazul solicitărilor extreme, deoarece asigură lubrifianţilor condiţii ideale de ungere(separarea ideală cu film omogen de ulei a suprafeţelor în contact).

METABOND GT este recomandat pentru cutii de viteză, diferenţiale, în industrie la angrenaje şi transmisii. Dă rezultate excelente în foarte scurt timp şi la utilajele puţin uzate.

Avantajele folosirii METABOND GT : 

Reduce în mod spectaculos frecarea interioară, scade temperatura de lucru şi zgomotul, scade consumul de energie, măreşte durata de viaţă a utilajelor, asigură protecţie în cazul unei lipse parţiale sau totale de uleiq datorită conţinutului de antioxizi, împiedică îmbătrânirea uleiului.

Domenii de utilizare şi dozare : La autovehicule, în cutii de viteză şi diferenţiale, în industrie la angrenaje şi transmisii trebuie adăugat în proporţie de 5-10 %  la uleiul proaspăt, se recomandă folosirea la schimb de ulei, ulterior folosindu-se în proporţie de 2,5 %.

INAINTE DE FOLOSIRE TREBUIE AGITAT FLACONUL !!!

Se adaugă direct la lubrifiant în proporţie de 5-10 %(la un litru de ulei 50 ml) în ulei nou, la schimb de ulei. Reducerea zgomotului se observă după 1.3 minute de funcţionare, celelalte avantaje vor fi  sesizabile după 15-300 km. Nu se va aplica numai o singură dată. Se recomandă folosirea lui la fiecare schimb de ulei, iar la al doilea deja doar în proporţie de 2,5 %. Evident, la motoare la care nu se schimbă uleiul, nu trebuie completat nici METABOND-ul.

METABOND GT, verificat şi controlat permanent de TUV Rheinland(Institutul German de Verificare a Produselor Tehnice), Vă garantează avantajele enumerate mai sus.

Galerie foto Metabond GT pentru reducerea frecarii
Metabond GT pentru reducerea frecarii

Produse Uleiuri Si Combustibili Auto


Metabond GOLD tratament pentru motoare si instalatii
DISTRIBUITOR  AUTORIZAT:S.C. VEGA CONSTRUCT  ENTERPRISESROMANIA, Bucureşti,  &nb...
Metabond ulei
Ulei Metabond

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: vega construct enterprises srl
Adresa: Str. Magurei 1--5, Bucuresti
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: nickusor
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici