Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Auto / Moto / Velo » Autoutilitare noi » inmatriculari bulgaria

 

INMATRICULARI BULGARIA

Inmatriculari auto in Bulgaria 

 

-Va stam la dispozitie  non stop cu servicii  de inmatriculare in bulgaria de autoturisme, jeep-uri, autoutilitare cu sau fara serviciul de transpiort, tractari non stop pina la 4 tone.Avem rugamintea ca pentru inmatriculari in bulgaria sa ne contactati cu cel putin 24/48 de ore inainte.

       NE RECOMANDA SERIOZITATEA, SIGURANTA SI PROMTITUDINEA

 

-Inmatricularea se face in maxim 3/4 ore cu conditia ca sa detineti toate actele necesare inmatricularii: cartea de identitate a masinii;  talonul;  in cazul in care autovehiculul are numere provizorii, autorizatia de numere provizorii; cartea de identitate veche taiata sau stampilata; contractul de vinzare cumparare (factura, procura) de la proprietarul din talon pina la actualul proprietar si numerele sa corespunda cu cele din talon. daca unul dintre aceste acte va lipseste sau lati pierdut inmatricularea nu se poate efectua.

1-    Daca actele sunt in regula se face un contract de vinzare/cumparare intre actualul proprietar si firma bulgara.2-    Primul cotract de vinzare/cumparare , talonul si cartea de identitate se depun in bulgaria pentru inmatricularea masinii. tot atunci se platesc : asigurarea rca, vama (daca nu este din u.e.) , estimarea masinii, taxa pentru i.t.p. si numerele.3-    Dupa inmatriculare se face procura prin care aveti dreptul de a conduce acel autovehicul tradusa si in limba romana.4-    Costurile inmatricularii pe bulgaria cu transport variaza intre 450-500 euro5-    Costuri anuale  : asgurare  r.c.a., i.t.p.-ul se face  anual si impozitul  anual .

VA ASTEPTAM SA NE CONTACTATI!

Pret: 450 EUR
Galerie foto INMATRICULARI BULGARIA
INMATRICULARI BULGARIA

Produse Autoutilitare noi


Tractari Auto in Constanta
TRACTARI AUTO - tractarea autovehiculelor de la locul incidentului pina la locatia indicata de cl...
Tractari Auto in Romania si UE
Tractari Auto in Romania si UE.

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: AUTO ROSU S.R.L.
Adresa: B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 103, Bl. av3, Sc. A, Ap. 12
Oras: Constanta
Judet: Constanta
Persoana de contact: Stancana Adrian
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici