Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Montorizari Radio

Montorizari Radio

Reprezinta supravegherea unei centrale antiefractie cu ajutorul unei frecvente radio exclusive care face legatura intre obiectiv si dispeceratul nostru. Acest tip de serviciu: noutate, unicitate si operativitate maxima.

Sistemul electronic de monitorizare este in fapt o retea de emitatori (individualizati pentru fiecare beneficiar) permanent in comunicatie cu un receptor specializat, montat in centrul de monitorizare. Informatiile din sistem sunt valorificate pentru dirijarea echipei de interventie in zona producerii unor evenimente.

In momentul producerii unui eveniment (efractie, incendiu, situatie de urgenta, probleme tehnice), unitatea de comunicatie montata la beneficiar va transmite instantaneu informatia codificat a dispeceratului, care va actiona in conformitate cu procedurile stabilite.

Spre deosebire de monitorizarea telefonica, functionalitatea sistemului radio nu este dependenta nici de slabiciunile umane si nici de starea tehnica a unor terte sisteme de comunicatii (reteaua telefonica), urmare a acestui fapt, datele primite vor fi corecte, prompte si exacte. In plus sistemul de monitorizare radio computerizat pe langa faptul ca interpune o bariera in calea oricarei incercari de efractie, asigura in acelasi timp supravegherea agentiilor de paza si semnalarea oricaror patrunderi monitorizate in obiectiv.

Toate sistemele instalate pot fi monitorizate permanent, in dispecerate de ultima generatie, prin unde radio si prin sistemele de telefonie clasica sau GSM. Vor fi cunoscute astfel incercarile de efractie, incendiile in stare incipienta, situatiile critice in care va puteti afla prin sisteme ultramoderne de supraveghere video prin internet. Mai mult, prin implementarea sistemului GPS putem oferi protectie si masinilor dumneavoastra oriunde s-ar afla in tara.

Galerie foto Montorizari Radio
Montorizari Radio

Produse Sisteme Electronice De Securitate


Interventii Auto rapide
Brigada auto de interventie rapida este dotata cu masini de teren performante KIA SPORTAGE, JEEP,...
Consultanta, Proiectarea, Instalarea si Intretinerea de Sisteme Antiefractie
Consultanta, Proiectarea, Instalarea si Intretinerea de Sisteme Antiefractie Acest departament o...
Protectie si Paza
Protectie si Paza Societatea BIDEPA detinand sucursale in 29 de judete din tara va ofera abordar...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: BIDEPA SECURITY SRL
Adresa: Intr. Poiana, Nr. 8, Sector 1, Bucuresti
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Dumitru Niculae (dir. gen. adj)
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici