Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Tabla acoperis » invelitori metalice acoperis

 

Invelitori metalice acoperis

Tigla metalica Finnera
Designul nou şi inovator al modelului Finnera™ îmbină perfect utilul şi plăcutul. Astfel, acest sistem de acoperiş din tablă tip ţiglă este extrem de reuşit din punct de vedere estetic, dar şi foarte practic şi rezistent. Marginea frontala dublu falţuită a acestui profil revoluţionar este cu totul ieşit din comun, pentru că în locul unei margini de tabla obişnuita. Aceasta înseamnă o şi mai bună rezistenţă la intemperii şi permite obţinerea unui aspect final de acoperiş perfect finisat, chiar dacă alegeţi să îl instalaţi singuri.
Finnera, este disponibil cu sistem de protecţie Purex, şi are garanţie de 40-ani pentru performanţele tehnice şi granţie de 15-ani pentru performanţele estetice.
Straturi de protecţie
Produsele cu strat de acoperire Purex au o garanţie pentru performanţă estetică de 15 ani şi o garanţie pentru performanţă tehnică de 40 ani.
Purex™ este un strat de protecţie uşor structurat cu un finisaj mat elegant. Acesta este proiectat pentru a se potrivi cu tendinţele moderne asociate finisajelor exterioare ale acoperişurilor. Produsele acoperite cu Purex reprezintă alegerea perfectă atunci când sunteţi în căutarea unor caracteristici precum design-ul modern, durabilitatea şi un raport satisfăcător preţ-performanţă pentru acelaşi produs în acelaşi timp.

Tabla cutata trapezoidala
Profilele trapezoidale de la Ruukki, sunt produse din materii prime de calitate superioară, sunt componente durabile pentru construcţii, cu aplicaţii pentru pereţi şi acoperişuri. Disponibile într-o gamă largă de forme, finisaje şi sisteme de protecţie, profilele trapezoidale prezentate mai jos vă oferă diverse, variante şi oportunitaţi de design pentru o varietate de plăcări de faţade pentru clădirile comerciale şi industriale.

Construcţii industriale
Construcţii publice
Construcţii de depozite
Clădiri de prezentare
Săli de sport
Clădiri de birouri
Proiecte de renovare
Clădiri rezidenţiale
Construcţii agricole
Profil metalic T20 pentru acoperis
Profilul T20 Standard este o solutie eleganta, liniara simpla pentru diverse nevoi de acoperis. Datorita formei liniare si rigide a tablelor, profilul T20 are un aspect estetic placut si este usor de instalat.
Fiind realizat din otel protejat cu poliester, profilul T20 Standard are o garantie de 30 ani pentru proprietatile tehnice si o garantie de 10 ani pentru proprietatile estetice.
Galerie foto Invelitori metalice acoperis
Invelitori metalice acoperis

Produse Tabla acoperis


Panouri termoizolante constructie acoperisuri SP2C PU
Panouri termoizolante constructie acoperisuri SP2C PU Datorita conductivitatii termice scazute (...
Panouri termoizolante constructie acoperisuri SP2C PIR
Panouri termoizolante acoperisuri SP2C PIR Combinand conductivitatea termica scazuta si perform...
Jgheab semicircular
Jgheab semicircular Dimensiune : 2ml sau 4ml / buc Bolt partea esterioara pentru ramforsare ...
Carlig jgheab lung
Carlig jgheab lung Vopsit in camp electrostatic pe ambele fete Protectie : Pural 50 Garant...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: BIGSERV ROOF SRL
Adresa: Str. Splaiul Independentei, Nr. 2k BIS
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Robert Daraban
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici