Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Case din lemn » preturi case din

 

Preturi case din lemn - casa de lemn pret - casa in lemn oferta

Cerere Oferta & Pret › Preturi case din lemn - casa de lemn pret - casa in lemn oferta

Firma Bio Haus a fost constituita in anul 2006, de catre actualul manager al firmei, Stefan Nikolaus-Kiss, care are o experienta de doua decenii in constructia caselor pe structura de lemn. In prezent, BioHaus functioneaza in atelierele din Anghelus, locatie unde s-a inceput fabricarea caselor de lemn din barne cu nut si feder (lamba si uluc) si cu chertare la capete, inclusiv usi-ferestre si mic mobilier, inca din anul 1994, pe vremea aceea S.N.K. fiind doar asociat. Bineinteles, in acesti ani s-au facut pasi calitativi in productie, prin imbunatatirea permanenta a parcului de masini si utilaje necesare productiei de calitate, de asemenea si personalul a acumulat in timp o vasta experienta si continuu au fost perfectionate procesele de productie si cunostintele personalului. Asa s-a putut ajunge in acea postura de a vinde casele si celelalte produse, majoritar pe pietele occidentale, cu mari pretentii calitative, in primul rand in Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, Franta, Austria, Spania, Portugalia, dar si in Slovacia, Ungaria, Grecia, Turcia si bineinteles intrun procent mai redus si in Romania.

De la infiintarea firmei Bio Haus in anul 2006 de S.N.K., ca asociat unic, productia si conducerea firmei au fost preluate in totalitate, deci, toate deciziile ii apartin, prin aceasta fiind posibil a se pune un mare accent pe cerintele de calitate prescrise de standardele din vest. La ora actuala, avem doi ingineri, din care unul lucreaza in proiectare si pregatirea productiei, iar celalat ca si coordonator technic in productie, in afara de acesti ingineri, mai colaboram cu diversi arhitecti si ingineri constructori staticieni.

Am srijinit si un grup de studenti de la Arhitectura si de la Constructii la realizarea proiectului Prispa.

Firma incearca sa tina pasul cu noutatile din domeniu, de aceea participam dupa posibilitati la evenimente ca: Expozitii internationale (IHM –München, Dach u. Holz Stuttgart, Expozitia de specialitate Fensterbau din Nürnberg), Conferinte Green Biulding, Woodexpo, Constructexpo si conferinte de specialitate (Dulgher). Vom o vizita si la expozitia Romaero unde se va tine expozitia Casa mea.

Bio Haus ofera pentru fiecare client casa visata, tinand cont de posibilitatile financiare ale fiecaruia.

Avand in vedere sistemul in care noi realizam constructiile, se poate varia foarte usor impartirea casei dupa dorinta si gustul clientului, se va stabili grosimea peretilor si felul materialelor necesare la executia casei (constructiei) respective. Daca exista suport financiar adecvat, putem realiza si case pasive, la care aproape ca nu mai este nevoie de energie pentru a le incalzi, acestea au o aerisire controlata si o recuperare a energiei la procesul de aerisire.

Daca dumneavoastra ati visat casa de vis si doriti sa o realizati, atunci cu noi o puteti face.

Deasemenea, noi suntem partenerul dumneavoastra in materie de mansardari sau extinderi atasate cladirilor vechi.



Noi luam in considerare dorintele si doleantele Dumneavoastra, avand la baza experienta si cunostintele de decenii ale lucratorilor nostri, care va vor indruma in realizarea unei constructii de inalta calitate si optimala din punct de vedere al functionalitatii.

Ne straduim sa gasim todeauna solutia perfecta pentru Dumneavoastra. Daca veniti cu schitele preconcepute de Dumneavoastra, sau de architectul care va face proiectul, noi va informam in continuare de eventualele imbunatatiri care vor sta la baza realizarii proiectului.

Fara indoiala, hotararile va apartin in legatura cu alegerea usilor, ferestrelor, culorilor si materialelor folosite, atat pentru structura in rosu cat si cele necesare la finisarile interioare sau exterioare.

E bine daca proiectul Dumneavoastra de casa ajunge in mainile celor care au o vasta experienta in executarea si ridicarea casei de vis. Cu noi puteti dormi linistiti si nu trebuie sa va faceti grij.

Multi au impresia, ca o casa pe structura de lemn prefabricata, este casa care nu se poate modifica fata de planul initial, dimpotriva, noi ne sacrificam timpul si Knowhow-ul pentru a va ajuta sa realizam impreuna casa visurilor dumneavoastra.

Noi ne straduim sa multumim la maximum clientii nostri cu angajamentul si cu realizarile noastre.

Daca sunteti interesat in a construi o casa si va orientati in directia unei case sanatoase pe structura de lemn, atunci la noi ati gasit adresa potrivita.

Constructia unei case nu trebuie sa fie la voia intämplarii, noi va sfatuim despre posibilitatile si modalitatile constructiei.



Cum vreti sa construiti, daca sunteti interesat de

constructia Caselor Prefabricate.

Unde va fi construita casa.
Cat trebuie sa coste
Daca aveti terenul adecvat.



Avantajele caselor prefabricate sunt urmatoarele: componentele casei vor fi produse in fabrica intrun mediu uscat, din materiale bine alese si la precizie ,cu toleranta de cativa mm. Noi prelucram numai material lemnos de cea mai buna calitate, trecut prin uscatoare si prin masini performante.

Bio Haus tine pas cu technologia moderna. Casa De vis va fi produsa la noi, cu multa atentie, folosind masini si technologie germana, avand la baza o vasta experienta in productia caselor pe structura de lemn, folosind pe cat posibil materiale ecologice.

Dupa ce se termina producerea partilor componente, acestea se vor incarca in functie de marimea lor, intr-un TIR sau mai multe, si se vor transporta la locul de destinatie, indiferent de distanta acestuia fata de firma noastra.

In acel loc, macarau si echipa care va monta structura casei, sunt pregatite sa inceapa lucrarile de asamblare, adica ridicarea peretilor si punerea cat se poate de repede sub acoperis a edificiului comandat de dumneavoastra (baza casei de vis).

Cu aceasta modalitate de a construi, avem posibilitatea sa lucram repede si prin aceasta sa ferim cladirea de eventuale ploi. Bineinteles, ca si in timpul iernii putem sa construim, pentru ca nu suntem influentati de temperaturile joase, chiar si la temperaturi de minus 30 grade C putem lucra fara nici o problema.

Ne-am propus sa avem o pozitie fruntasa pe piata din domeniu, si prin servicii de inalta calitate sa cucerim piete noi, de asemenea, urmarim sa construim cu materiale auxiliare de calitate si care au un impact cat mai scazut asupra mediului.



Pentru mai multe detalii ne puteti contacta personal sau telefonic sau ne puteti trimiteti un e-mail cu intrebarile dumneavoastra. Dupa care, noi va informam despre activitatea noastra si va aducem la cunostinta toate noutatile din tehnologia de a construi o casa pe structura de lemn, cu materiale de ultima generatie, folosite in acest sistem.



CASE CU SISTEM



-La cheie - daca doriti o casa unde trebuie numai sa va mutati.

-La rosu - la amenajarile interioare va ajutam cu sfaturile noastre

-Casa de finisat pe interior - la rosu+izolatie exterioara si tencuiala, ferestre+usi. Finisarile interioare le faceti in regie proprie.



Avantaje:



Noi producem ieftin, prin rationalizarea productiei, casele noastre se pot face rapid locuibile, multumita montajului bine coordonat.



Alte prestatii:

- Acoperisuri, reinoirea acoperisului vechi

- Supraetajare rapida, fara a fi expus indelungat la capriciile vremii (ploaie, ninsoare, vant etc.)

- Amenajari interioare (lambrisari, podele, tavane, etc)

- Balcoane din lemn sau combinate cu metal, sticla etc.

- Extinderi la cladirile existente

- Garaje+Carport, inchideri terase

- Ferestre termopan din lemn stratificat (cu cele mai moderne feronerii) si aluminiu-lemn.

- Mic mobilier si mobilier de gradina


Case de lemn : Experienta & Calitate

In ultimi ani am construit case de lemn atat in Romania prin diferite parteneriate dar si in Europa. In prezent colaboram si construim case de lemn cu parteneri din Franta si Italia dispunand de mai multe uzine specializate in constructii case de lemn.

Desigur este foarte greu sa alegeti fabricantul de case de lemn potrivit , este foarte dificil sa gasiti pretul corect sau calitatea celei mai bune si potrivite case de lemn. Ei bine, acest site : case de lemn , va ofera raspunsuri la orice intrebare pe care vi-o puneti inainte de a incepe sa construiti o casa din lemn.,ne puteti contacta din rubrica Contact complectand formularul de contact sau telefonic , o echipa Pro va sta la dispozitie.
Parteneriate & Profesionalism

Caseinlemn.com - are parteneriate de incredere cu societati din Franta , Italia sau Germania. Calitatea caseleor din lemn executate in atelierele noastre ne-a propulsat ca partener serios si in afara tarii. Cu experienta acumulata in toti acesti ani in care am dat clientilor nostri case din lemn pe masura asteptarilor , ne integram in Romania cu o noua mentalitate venita din vestul europei. Cu toti stim faptul ca nerespectarea termenelor de executie sau nerespectarea normelor din UE sau Romania , nu aduce satisfactii dorite de ambele parti.



Iata cateva aspecte cu care noi pornim in crearea si realizarea dorintelor voastre :



Calitate
Ateliere moderne
Responsabilitate
Respectarea angajamentelor
Preturi competitive
Colaborare profesionala
Studii si proiectare Pro
Calitatea lemnului
Echipe experimentate

Birou de studii & Proiectare

Societatea noastra detine un birou de studii si proiectare a caselor din lemn. Pentru a construi case in lemn este nevoie in special de o proiectare speciala cu softuri care sunt capabile sa calculeze la microm toata structura din lemn. Proiectarea se face de catre un expert in materie si reprezinta calcule precise care ne ajuta la buna constructie a unei case din lemn. Daca aveti un proiect al Dvs,indiferent de cine a fost realizat sau calculat, acesta trebuie sa treaca prin " Biroul noastru de studii & proiectare "
Galerie foto Preturi case din lemn - casa de lemn pret - casa in lemn oferta
Preturi case din lemn - casa de lemn pret - casa in lemn oferta

Produse Case din lemn


Oferta pret casa din lemn
Preturi case din lemn - Case din lemn la cheie - case de lemn la rosu sau semifinisate doar cu Bi...
Casa din lemn la Cheie - Case de lemn
O casa de lemn la cheie este destinata celor care doresc sa locuiasca in ea imediat dupa terminar...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: BIO HAUS SRL
Adresa: Str. Principala, nr. 74, Anghelus
Oras: Covasna
Judet: Covasna
Persoana de contact: Stefan Nikolaus Kiss
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici