Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Tablete personalizate din ciocolata

Tablete personalizate de ciocolata (neagra, cu lapte sau alba) de diverse forme si dimensiuni, inscriptionate tot cu ciocolata, aceasta fiind pricipala diferenta dintre produsele noastre si cele care exista deja pe piata. Noutatea o reprezinta faptul ca mesajul este inscriptionat pe tableta de ciocolata, nu pe ambalaj. Mesajul poate fi text, logo si chiar fotografie.

 

Formele sunt diverse: patrat, dreptunghi, disc, oval, inima, CD, stea, pom de iarna, glob de iarna, popice, lollipop etc. Nu exista limite, poate doar cele ale imaginatiei noastre.

 

Produsele se adreseaza tuturor companiilor si persoanelor fizice din Romania. Potentialul este enorm: cadouri corporatiste, organizari de evenimente sau lansari / promovari produse. Ca persoane fizice, cu totii avem cate un eveniment fericit in viata (zile de nastere, nunti, botezuri) sau vrem sa facem un cadou deosebit si delicat fiintei iubite.

 

Dorim sa ne extindem in toate regiunile tarii prin vanzarea de Licente de productie si distributie. Orasele tinta sunt: Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova, Constanta, Iasi, Timisoara.

Galerie foto Tablete personalizate din ciocolata
Tablete personalizate din ciocolata

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: CITY ON SITE SRL
Adresa: Str. Kiazim Abdul Achim, Nr. 1
Oras: Constanta
Judet: Constanta
Persoana de contact: Remus Balan
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici