Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Servicii » Traduceri » traduceri autorizate

 

Traduceri autorizate

specializate - Traducerea unor documente de specialitate, dintr-un domeniu anume (medical, tehnic, juridic), sunt parte a activitatii noastre si sunt efectuate numai de catre traducatori cu experienta in domeniile respective. Spre exemplu, in cazul traducerilor medicale, unde riscul generat de inexactitatile din traduceri este maxim, o traducere neprofesonista putand fi fatala pacientului, acestea sunt efectuate numai de personal care activeaza in domeniul medical sau cu o pregatire temeinica in domeniul medical.
autorizate - Traducerile autorizate sunt traducerile efectuate de către un traducator autorizat de Ministerul Justitiei si au stampila si semnatura acestuia. Traducerile autorizate sunt acceptate, fara a fi necesara legalizarea acestora, in majoritatea statelor europene. Cu toate acestea, pentru a evita surprizele neplacute, va rugam sa aveti in vedere faptul ca trebuie sa verificati daca exista acorduri de recunoastere reciproca a documentelor emise de de catre Romania si statul in cauza.
legalizate - Doar traducerile autorizate pot fi legalizate de către un notar, astfel devenind traduceri legalizate acestea continand încheierea de legalizare a unui notar public. Documentele pentru care este necesara legalizarea traducerii trebuie prezentate in original. In cazul traducerilor in regim de urgenta, trebuie sa tineti cont si de programul relativ scurt (10:00 - 16:00) al majoritatii Birourilor Notariale.
Pret: de la15 RON
Galerie foto Traduceri autorizate
Traduceri autorizate

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Clubul de Traduceri
Adresa: Strada Chilia Veche, nr. 6
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Madalina Neata
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici