ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » Burlacu Constantin-Cosmin I.I.

Burlacu Constantin-Cosmin I.I.

Burlacu Constantin-Cosmin I.I.


Despre noi

Creative Colors Constanta este o intreprindere individuala ce se ocupa cu servicii foto-video, cadouri personalizate, promotionale si servicii IT. Fiind o intreprindere individuala ne dam silinta sa indeplinim cerintele si celor mai greu de multumit clienti, calitatea serviciilor si produselor sunt ireprosabile, avem printre cele mai mici preturi din Romania, iar rapiditatea executiei este de asemenea un atu. 

Creative Colors Constanta a luat nastere din dorinta de a realiza creatii unice, de a fi alaturi de persoanele ce doresc servicii si produse de calitate la preturi avantajoase. Prin traducere libera "Creative Colors" ar insemna "Culori Creative", doua cuvinte ce se completeaza atat prin denumire cat si prin semnificatie. Prin alaturarea acestor cuvinte reies calitatile noastre: 
- culori vii ce se vor gasi pe orice suprafata printata, fie ea textila, lemn, sticla, plastic, etc..., toate produsele avand calitate superioara;
- creativitatea, fara de care nici un proiect nu ar avea acea licarire, sclipire unica; fiecare proiect fiind unic, si avand ceva special doar pentru el.

Suntem o echipa tanara, talentata, cu planuri mari, cu multa pofta de a crea cat mai multe proiecte unicate, cu multe idei, si deschisi la orice propunere. Suntem maleabili, ne mulam dupa fiecare client in parte, il intelegem si realizam proiectul exact asa cum isi doreste. Tehnologia moderna ne permite sa depasim toate limitele, sa realizam orice proiect oricat de complex sau greu ar parea. Avem in posesie aparatura performanta atat pentru foto-video (camera foto profesionala + accesorii si camera video profesionala + accesorii) cat si pentru realizarea diverselor produse personalizate (imprimante speciale, presa termica, etc...)

Ne putem mandri ca pana acum nici un client nu a plecat nemultumit de la noi, fie ca a dorit sa-i realizam cadouri personalizate, fie ca a apelat la serviciile noastre foto-video (nunti, botezuri, petreceri, etc...) sau a avut nevoie de ajutor IT. Garantam ca vom avea grija ca si de acum incolo sa fie la fel, clienti foarte multumiti, ce nu ne vor uita, care se vor reintoarce la noi atunci cand stiu ca ii putem ajuta si care nu vor regreta niciodata ca au ales serviciile Creative Colors Constanta. 

Puteti conta mereu pe seriozitatea, profesionalismul si promtitudinea noastra. Cautam cea mai optima varianta si totul se face in functie de cererile clientului, fiecare produs si serviciu fiind unic. 

Daca aveti intrebari, curiozitati sau orice alte idei nu ezitati sa ne contactati.


Cele mai noi produse adaugate de Burlacu Constantin-Cosmin I.I.


PACHET ECONOMIC NUNTA
- Un Cameraman – Panasonic AG-AC8 - Un Fotograf - Nikon D90 - Numar nelimitat de fotografii, ga...
PACHET ECONOMIC BOTEZ
- Un Cameraman – Panasonic AG-AC8 - Un Fotograf - Nikon D90 - Numar nelimitat de fotografii, ga...
CREATIE PUBLICITARA
Efectuam servicii de publicitate la calitate superioara avand cele mai mici preturi: Identitat...
Cadouri Personalizate
Oferim o gama larga de cadouri personalizate la cele mai mici preturi: magnet de frigider persona...

Date de contact
Nume companie: Burlacu Constantin-Cosmin I.I.
Adresa: Mihail Kogalniceanu,Constanta
Oras: Constanta
Judet: Constanta
Persoana de contact: Burlacu Constantin Cosmin
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 1430 vizualizari