Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Teava PEX

SISTEMUL PEXGOL are ca element principal teava produsa in Israel si face parte din categoria sistemelor de tipul teava-in-teava, pipe-in-pipe, ce elimina total montajul aparent al conductelor de incalzire, de la centrala termica pina la radiatoare si obiecte sanitare. Pentru imbinarea tevilor din polietilena reticulata se utilizeaza fitinguri metalice in urmatoarea gama : coturi, dopuri, mufe, nipluri, teuri, adaptoare de flansa, racord tip "sa", distribuitoare. Calitatea deosebita a materialelor folosite, precum si modalitatea simpla de eliminare a defectelor, au facut ca PEXGOL sa fie unul dintre cele mai folosite sisteme de incalzire din lume.

Teava de protectie poate avea diferite culori : rosu, albastru, gri, albastru deschis. Teava interioara poate fi alba, rosie, albastra, gri. Culoarea neagra, atit pentru teava interioara, cit si pentru cea exterioara, semnifica faptul ca sunt tratate impotriva razelor ultraviolete si pot fi folosite in spatii deschise. La cerere, teava interioara poate fi tratata cu bariera de oxigen.

Cum sunt inlaturate avariile?
Noutatea absoluta a sistemului PEXGOL, promovat de noi, consta in timpul extrem de scurt de inlocuire a tevilor avariate – 10-15 minute – fara spargerea placilor de faianta sau gresie, a parchetului sau a oricarui alt tip de pardoseala. Aceasta usurinta in inlocuirea tevilor avariate este generata de faptul ca:
1. exista o libertate de miscare a tevii interioare, care este cu 2 diametre standard mai mica decit tubul de protectie.
2. datorita structurii tridimensionale, teava de PEXGOL imbina elasticitatea deosebita cu rezistenta mecanica la tractiune, astfel incit eventualele fisuri sunt izolate.
3. piesa de legatura, esentiala in astfel de operatiuni, are grad total de libertate, ce ii permite sa se miste in orice directie.

 

Tevile din polietilena reticulata sunt realizate prin procedeul de extrudare si sunt utilizate pentru echiparea instalatiilor cu apa potabila, rece si calda, de incalzire, aer comprimat si aer conditionat. Datorita rezistentei deosebite la actiunea substantelor abrazive si corozive teava de tip Pe-x este ideala pentru utilizarea in industria chimica si petroliera.

Galerie foto Teava PEX
Teava PEX

Produse Conducte Si Izolatii Termice


WRS modul ventilatie LM1 si LM2
WRS modul ventilatie LM1 si LM2 modul ventilatie LM1: modul ventilatie pt. automatizare aerot...
Wolf sisteme rezervoare
Wolf sisteme rezervoare * boiler stratificat BSP-SL-1000 pt. preparare apa calda solar si aport ...
Cazan pe peleti BPH
Cazan pe peleti BPH Peletii din lemn sunt realizati in procent de 100% din lemn natural, netrata...
Pompa de Caldura AER-APA Wolf
Principiul de functionare al pompei de caldura:Caldura este extrasa din sol sau aer prin intermed...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: EL - MONT S.R.L.
Adresa: B-dul Oaspetilor, Nr. 22A,Sector 1
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Gelu Nechifor
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici