ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » AS Concept design interior » Vanzare » Decoratiuni Interioare Si Exterioare

AS Concept design interior

 

Decoratiuni Interioare Si Exterioare


Oferim clientilor nostri consultanta in alegerea corpurilor de iluminat urmarind raportul dintre functionalitate si integrarea lor in spatii, avand ca rezultat o utilizare corecta a acestora.

Tavanele extensibile va ofera posibilitatea de a crea un design unic in casa dumneavoastra. Datorită materialului extraordinar de flexibil si a profilelor ce permit aproape orice construcţie, acum puteti distruge stereotipia liniilor drepte şi a tavanelor convenţionale. Echipa noastră de profesi...

Tavanele extensibile sunt confectionate dintrun material de inalta calitate, usor de intretinut, fiind ideale pentru a decora atat spatiile publice cat si cele rezidentiale. Tavanele extensibile pot înlocui gips cartonul sau tavanele casetate în spații existente sau noi proiecte de construcții. ...

Daca indragiti stilul clasic AS Concept va propune corpuri de iluminat clasice, elegante si pline de rafinament. O imbinare armonioasa intre elementele profund clasice si cele contemporane, permite ca trecutul sa devina un prezent continuu.

Tavanul extensibil prezinta un aspect placut, intr-o multitudine de culori si texturi. Cu tavanul extensibil lucios puteti creea o iluzie optica de marire a camerei de circa 1,5 ori.

Ramele din lemn sunt atat elegante cat si traditionale, mereu in trend si potrivite oricarui tip de interior. Se potrivesc incadrarii oricarui tip de imagine, fiind conectionate pe dimensiunile clientului.

Tavanele extensibile comparate cu tavenele de gips sau cu tavanele casetate, care necesita mult timp pentru instalare, si care prezinta un risc crescut al formarii de crapaturi si bulelor de aer, plus costul renovarii datorita deprecierii in timp, ofera un montaj curat, fara necesitati de evacuar...

Tavane extensibile intr-o gama foarte larga de culori si finisaje: efect oglinda, mat, lucios si translucent, care ne permite multe posibilitati de design, chiar si cele mai complexe. Tavanele textile si extensibile au o garantie de 10 ani.

Rame din lemn tropical, tratate prin fierbere. Rame lucrate manual cu diferite modele. Lemnul este tratat si nu lucreaza in timp.

Rame din lemn lucrate manual. Detalii speciale din foite de aur sau de argint. Ramele sunt executate pe dimensiunile date de client. Fotografi, opere de arta sau goblenuri pentru toate avem variante de rame.

Avem un sortiment mare de rame din lemn, pentru a putea înrama goblenuri, fotografii personale, opere de artă pentru a vă înconjoara de amintiri. Avem o mulțime de culori si modele, pe dimensiuni sau la dimensiunile dorite de dumneavoastra.

Ramele pentru oglinzi de perete, ideale pentru a conferi distinctie si eleganta oricarui ambient. Pentru un plus de rafinament, va invitam sa consultati colectia de rame, care au fost concepute pentru a amplifica distinctia ramelor.

19 produse - afisare de la 1 la 12 produse din totalul de 19

Vezi toate produsele adaugate de companiile din profitromania.ro in categoria Decoratiuni Interioare Si Exterioare


© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 10396 vizualizari