Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

BIOSTEM S 50 - Protectie si Regenerare Celulara

BIOSTEM S 50 - Protectie si Regenerare Celulara
Specialistii Bionatura Plus au conceput, intr-o formula unica, primul produs romanesc de protectie, activare si regenerare celulara. Biostem este un complex format din 17 elemente cu rol protector si activator, care stimuleaza producerea celulelor T, precum si secretia naturala a interferonului. Printre calitatile acestui produs enumeram cateva: un puternic antioxidant, antitumoral, imunomodulator, detoxifiant, antiviral, hepatoprotector etc. Iata in continuare, pe scurt, cateva dintre actiunile si efectele acestor plante miraculoase.

PROTECTOR

Compozitie:

Uncaria tomentosa (Gheara-Matei) scoarta – 20 mg

Harpagophytum procumbens (Gheara-Diavolului) – 60 mg

Echinacea purpurea – radacina – 70 mg

Aloe ferox – suc cristalizat – 40 mg

Equisetum arvense (Coada-Calului) planta – 50 mg

Sambucus nigra (Soc) flori – 60 mg

Lamium album (Urzica moarta alba) planta – 50 mg

Tuf Zeolitic – clinoptilolit – 50 mg

MSM – 50 mg

Capsula gelatina – 100 mg

1. Gheara - Matei – partea utilizata: scoarta de radacina
Este un excelent antioxidant si un remediu antireumatic si antiartrozic. De asemenea, combate aritmiile cardiace, hipertensiunea arteriala, durerile menstruale si gastrita.

Proprietati: protector cardiac, elimina durerile, previne formarea calculilor in colecist, ajuta la eliminarea microcalculilor deja formati, spasmolitic, imbunatateste digestia, stimuleaza apetitul, laxativ, tonic hepatic si al vezicii biliare, ajuta la prevenirea aparitiei cirozei hepatice, previne formarea cheagurilor de sange, puternic antiinflamator, puternic diuretic, alcalinizeaza urina, antipiretic (scade febra), scade glicemia, stimuleaza actiunea limfocitelor, stimuleaza secretia de interleukine, stimuleaza musculatura uterina, elimina radicalii liberi din organism, previne oxidarea si depunerea colesterolului pe peretii vaselor de sange.

Echinacea – partea utilizata: radacina

Denumire stiintifica: Echinacea purpurea

Sprijina functiile sistemului imunitar si ajuta la regenerarea celulara. Aceasta planta stimuleaza organismul sa produca mai multe limfocite si interferon (important factor antiinfectios natural), stimuleaza productia de celule NK (Natural Killer) care lupta impotriva cancerului si a altor boli degenerative sau care produc diferentiere celulara. Stimuleaza microcirculatia si regenerarea celulelor, grabind vindecarea.

Are proprietati: imunomodulator, antiinflamator, antimicrobian, antiviral, antifungic, antiparazitar, stimuleaza sinteza si activitatea macrofagelor, stimuleaza activitatea celulelor killer si citotoxicitatea celulara, imunostimulent prin cresterea rezistentei membranelor celulare, activeaza sistemele de autoaparare ale organismului, inhiba capacitatea de multiplicare a virusurilor si a bacteriilor, stimuleaza regenerarea tisulara si are rol adaptogen, poate activa celulele autoimune care lupta impotriva tumorilor, accelereaza vindecarea arsurilor, alina intepaturile de insecte, reduce gripa si simptomele ei.

4. Aloe ferox – utilizata sub forma de suc cristalizat

Denumire stiintifica: Aloe ferox

Aceasta componenta importanta a produsului Biostem intareste imunitatea organismului uman, fiind folosita in mod deosebit ca adjuvant in bolile canceroase. Administrata intern, Aloe ferox creste productia de celule a sistemului imunitar si le face mai active.

Proprietati: detoxifiant, antioxidant, vitaminizant, remineralizant, antiinflamator, antiseptic, antibiotic, cicatrizant, antibacterian, antimicotic, antiviral, antifungic, antiparazitar, antidolorific, radioprotector, intareste sistemul imunitar, adjuvant in combaterea stresului, caderea parului, in tendinta de ingrasare, dificultati de concentrare, tulburari de somn, imbunatateste circulatia sangelui, reface mucoasa intestinala, are proprietati de anti-imbatranire a pielii si a intregului organism.



5. Coada - Calului – partea utilizata: planta

Denumire stiintifica: Equisetum arvense

Este un puternic antioxidant care contine minerale, Vitamina C, caroteni etc. si care favorizeaza procesul de remineralizare. Are actiune antibacteriana si stimuleaza producerea de colagen si elastina. Astfel, hidrateaza si inmoaie pielea, ajuta la regenerarea celulelor si are rol fiziologic mai ales la nivelul oaselor si al articulatiilor.

Proprietati: sursa de acid salicilic (substanta activa continuta in aspirina moderna), dezinfectant urinar, diuretic, hipoacidifiant, antimicrobian, antibacterian, expectorant, bronhodilatator, antibiotic, antiseptic, antiinflamator, remineralizant, mareste rezistenta celulelor si a tesuturilor conjunctive, activeaza circulatia, combate aciditatea crescuta, hemostatic, elimina toxinele din organism, calmeaza durerile, ajuta la intarirea parului si a unghiilor, creste procesul de eliminare pe cale renala si digestiva.



6. Soc – partea utilizata: flori

Denumire stiintifica: Sambucus nigra

Socul se foloseste cu predilectie in tratarea bolilor respiratorii, avand efect depurativ. Favorizeaza eliminarea substantelor reziduale din organism si este un foarte bun imunostimulator, fapt ce stimuleaza regenerarea celulara.

Proprietati: sudorific si febrifug, diuretic, depurativ, usor laxativ, emolient, maturativ, antiseptic, antinevralgic, antiinflamator articular, previne si combate excesul de mucus din organism, intareste sistemul imunitar fata de agresiunea virusilor, combate inflamatia mucoaselor, reduce durerile de cap si durerile musculare, amplifica tonusul psihic, impiedica depunerea colesterolului pe vasele de sange, stimuleaza puternic activitatea rinichilor marind diureza, amplificand imunitatea locala, ajutand chiar la prevenirea formarii nisipului si a pietrelor la rinichi, stimuleaza lactatia in perioada de alaptare, ajuta la combaterea proceselor degenerative.



7. Urzica moarta alba – partea utilizata: planta

Denumire stiintifica: Lamium album

Este o planta cu efect cicatrizant, tonic si remineralizant. Este binecunoscut faptul ca Urzica purifica sangele si regenereaza celulele, vitaminizand, remineralizand si intarind organismul. Florile se utilizeaza fie ca emolient si expectorant, fie ca astringent. De asemenea, amelioreaza bolile grele ale organelor pelviene, mai ales cele feminine.

Proprietati: hemostatic, diuretic, fluidifica secretiile bronsice, favorizeaza eliminarea acidului uric prin urina; dreneaza excesul de uree, creatinina si acid uric; activeaza circulatia sangelui cu eliberare de histamine, antialergic, antiseptic, antimicrobian, antidiareic, hepatoprotector, gastrosecretor, antihemoragic, antihelmintic, depurativ, expectorant, emolient, antitusiv, antiastmatic, antibronsitic, antiinflamator, cicatrizant, antianemic, remineralizant, anticelulitic, antireumatismal, imunostimulator, tonic metabolic si muscular, antirahitic, vitaminizant, scade nivelul zaharului din sange, este activator al circulatiei sangelui, fluidizant al sangelui, stimuleaza refacerea tesuturilor, stimuleaza formarea celulelor sangelui, inhiba dezvoltarea diferitilor agenti patogeni, favorizeaza eliminarea toxinelor si a excesului de apa din tesuturi prin marirea diurezei.



8. Zeolit

Denumire stiintifica: Tuf zeolit clinoptilolit (contine clinoptilolit 83%).

Este un mineral cu un important rol in regenerarea si protectia celulara. S-au realizat studii pe culturi de celule canceroase pentru a se pune in evidenta rolul Zeolitului in stoparea bolii canceroase. Concluzia a fost aceea ca Zeolitul se ataseaza de celulele maligne (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) si le distruge, stimuland producerea celulelor sistemului imunitar. Astfel, induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere a tumorilor.

Proprietati: detoxifiant foarte puternic, elimina metalele grele, imbunatateste circulatia sangelui, elimina radicalii liberi, scade colesterolul, regleaza glicemia, regleaza tensiunea arteriala, intareste sistemul imunitar, restabileste pH-ul alcalin al corpului, antitumoral, radioprotector, hepatoprotector, remineralizant.



9. MSM

Denumire stiintifica: Metil-sulfonil-metan

Un alt imunomodulator si, prin urmare, regenerator celular este MSM (metil-sulfonil-metan). Acesta este o sulfura nemetalica foarte raspandita in natura. Sulful este al patrulea mineral din componenta organismului uman si are un rol esential in functionarea proceselor de crestere si regenerare. Se stie ca atunci cand o celula moare, o alta noua ii ia locul. Fara cantitatea necesara de MSM, legatura celulei noi care se ataseaza va deveni rigida, iar daca tesuturile sunt rigide, apar disfunctionalitati la nivelul plamanilor si al altor organe. Astfel, MSM ajuta la detoxifierea organismului si la buna circulatie a sangelui. MSM reduce durerile in artrita reumatoida, creste mobilitatea articulara, stimuleaza cresterea parului si este util pentru sanatatea unghiilor si a pielii.

Proprietati: analgezic, antiinflamator, reduce leziunea aterosclerotica, sustine mobilitatea articulara, ajuta la refacerea tesuturilor articulare, ajuta la reconstruirea cartilajului articular, lubrifiaza incheieturile, diminueaza efectele negative ale eforturilor intense datorate exercitiilor fizice.



Componenta 2: ACTIVATOR

Compozitie:

Aphanizomenon flos-aquae - 60 mg
Chlorella pyrenoidosa - 60 mg
Spirulina platensis - 50 mg
Astragalus Membranaceus (radacina) - 80 mg
Ganoderma Lucidum - 50 mg
Aloe Ferox - suc cristalizat - 50 mg
Glucozamina Sulfat 2KCI (din crustacee marine) - 50 mg
Betula alba (mesteacan), frunze – 50 mg
Capsula gelatina - 100 mg



1. Alga AFA

Denumire stiintifica: Aphanizomenon flos-aquae (in traducere inseamna planta invizibila de apa)

Are efect asupra mutagenezei si asupra dezvoltarii celulelor tumorale, prevenind infectiile virale si aparitia cancerului.

Numita si Cyanophyta, AFA este o alga albastra care contine aminoacizi, minerale si vitamine ce sunt absorbite mai bine de organism, comparativ cu multe alte alimente.

Proprietati: stimuleaza puternic sistemul imunitar si celulele stem adulte, are efecte pozitive asupra sistemului imunitar, a celui endocrin si chiar asupra fiziologiei sangelui, stimuleaza celulele Natural Killer, celule responsabile sa recunoasca si sa distruga celulele canceroase si pe cele infectate cu virusuri, are puternice efecte regeneratoare, asigura imunitate impotriva atacurilor virale, responsabile de cele mai cumplite boli: SIDA, hepatite etc., imbunatateste activitatea creierului, sporeste agerimea mintala, imbunatateste tranzitul intestinal, regenereaza patul vascular si regleaza fluidificarea sangelui, impiedica absorbtia metalelor grele ajunse in organism, este puternic antioxidanta prin continutul ei bogat in clorofila si fitocompusi, scade semnificativ colesterolul, previne formarea gusei si a dereglarilor tiroidiene, regleaza metabolismul calciului si al magneziului, scade nivelul lipidelor din sange, reduce agregarea plachetelor sanguine, intr-o mica masura creste nivelul colesterolului bun (HDL), are efect vasodilatator, incetineste aparitia aterosclerozei, scade tensiunea arteriala, are un rol important in anihilarea radicalilor liberi si in imbunatatirea capacitatii de aparare a organismului, ajuta la digestie prin continutul ridicat de fibre vegetale.



2. Chlorella

Denumire stiintifica: Chlorella pyrenoidosa

Reprezinta o sursa bogata de vitamine, substante minerale, aminoacizi, fibre si clorofila. Aceasta planta are un puternic efect de regenerare a tesuturilor, ajutand la diviziunea celulara. Totodata, favorizeaza regenerarea organismului expus la stres si solicitare indelungate. Prin proprietatile pe care le detine, Chlorella sustine activitatea celulelor albe si are un efect benefic asupra compozitiei sangelui. Ea elibereaza corpul de toxine si metale grele si imbunatateste calitatea si starea de sanatate a pielii.

Dintre cele aproximativ 8000 de specii din acest tip de alga, Chlorella pyrenoidosa s-a dovedit pana in prezent a avea calitatile terapeutice cele mai puternice. Chlorella, denumita si alga de smarald, este considerata alimentul integral perfect. Este foarte bogata in minerale, mai ales in calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc.

Pe langa faptul ca e o proteina completa, Chlorella contine aproape toate vitaminele, adica A, C, complexul B, E, K.

Proprietati: antitumoral, radioprotector, elimina metalele grele, reduce sensibilitatea alergica, antioxidant, antidiabetic, scade colesterolul, antiviral, hipotensiv, antiulceros, echilibrant hormonal, depurativ, accelereaza procesele de vindecare in organism (inclusiv in cazul ranilor, al interventiilor chirurgicale), imbunatateste digestia, detoxifica organismul, atenueaza durerile artritice, ajuta la scaderea in greutate, micsoreaza nivelul colesterolului in sange, stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon, determina o crestere a globulelor rosii, a leucocitelor, trombocitelor si a albuminei, vitalizant pentru persoanele bolnave de cancer si care au o constitutie slaba, stimuleaza activitatea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala.



3. Spirulina

Denumire stiintifica: Spirulina platensis

Este o alta componenta importanta a produsului Biostem care ajuta la regenerarea si protectia celulara. Prin proprietatile sale, Spirulina ajuta la restabilirea legaturilor celulare slabite, stimuleaza metabolismul la nivel celular, dar permite si cresterea si refacerea tesuturilor afectate local: taieturi, rani, cicatrice postoperatorii, tesuturi inflamate etc.

Dupa continutul de substante nutritive, un g de spirulina este egal cu un kg de legume. Spirulina este foarte bogata in proteine: 100 g de spirulina contin 60-70 g de proteine (de trei ori mai mult decat carnea de porc, de exemplu.). Contine cantitati ridicate de fier si Vitamina B12, fiind considerata cea mai bogata sursa de Vitamina B12 din lume.

Proprietati: antioxidant, puternic detoxifiant, protejeaza impotriva radiatiilor, ajuta la multiplicarea celulelor maduvei osoase, intareste sistemul imunitar prin stimularea interferonului, regleaza tensiunea arteriala, scade nivelul grasimilor din sange, previne si trateaza procesele inflamatorii, bolile cardiovasculare si diabetul zaharat, efect radioprotector si reparator al daunelor induse de terapia antitumorala, ajuta la drenarea reziduurilor renale, ajuta in combaterea SIDA, creste puterea de concentrare si stimuleaza capacitatea intelectuala, este utila in perioadele de convalescenta si in anemie, inhiba metastazele in cancerul pulmonar, grabeste procesul de recuperare dupa traumatisme, fracturi si interventii chirurgicale, stimuleaza sinteza hormonala a insulinei.



4. Astragalus – partea utilizata: radacina

Denumire stiintifica: Astragalus membranaceus

Astragalus membranaceus a devenit un remediu important din momentul in care s-a descoperit ca are un efect eficient asupra sistemului imunitar. Aceasta planta stimuleaza productia naturala de interferon (substanta care impiedica dezvoltarea virusurilor) a corpului. O alta actiune importanta a Astragalusului este aceea ca stimuleaza oxigenarea miocardului si a celulelor cerebrale. Este un tonic general al organismului, un energizant natural, avand efecte eficace in combaterea sindromului de oboseala cronica.

Proprietati: antitumoral, cardiotonic, vasodilatator, energizant, antiviral, intareste sistemul imunitar, hepatoprotector, antioxidant, imunomodulator, protejeaza impotriva radicalilor liberi, imbunatateste circulatia sangelui, hipoglicemic, antibacterian.



5. Ganoderma – partea utilizata: intreaga ciuperca

Denumire stiintifica: Ganoderma Lucidum

Este o componenta a elixirului tineretii vesnice, imbunatatind capacitatea de vindecare a organismului, de a mentine un corp sanatos si de a favoriza longevitatea. In medicina naturista, Ganoderma a contribuit la vindecarea tuturor tipurilor de cancer, avand un efect pozitiv in dezvoltarea sistemului imunitar.

Proprietati: intareste sistemul imunitar, puternic antioxidant, elimina radicalii liberi, scade nivelul colesterolului si al grasimilor din sange, scade nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului, scade nivelul lipidelor si stabilizeaza membrana celulelor rosii, imbunatateste functia cortexului si a glandelor determinand mentinerea echilibrului endocrin, impiedica degenerarea organelor, a celulelor, tesuturilor, reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive, impiedica aparitia alergiilor, aparitia senilitatii prin mentinerea unei stari de tinerete, previne si trateaza cancerul si inhiba metastaza celulara, normalizeaza pana la impiedicare degenerarea tisulara, impiedica moartea subita a pacientilor de cancer din cauza embolismului, inhiba tromboza si celulele trombocitare, usureaza durerile provocate de cancer, scade numarul plachetelor sanguine si impiedica tromboza datorata adenozinei.



6. Aloe ferox – utilizata sub forma de suc cristalizat

Denumire stiintifica: Aloe ferox

A se vedea Aloe ferox din compozitia Protectorului.



7. Glucozamina – extract din crustacee marine

Denumire stiintifica: Glucozamina sulfat 2 KCL

Glucozamina joaca un rol esential in reconstructia cartilajelor. Studiile arata ca aceasta substanta naturala care se gaseste in cochilia scoicilor, prin sulfatii pe care-i contine, diminueaza durerile articulare si imbunatateste performantele articulatiilor. Actiunile glucozaminei asupra organismului uman sunt numeroase: aceasta substanta este un adjuvant pentru bolile reumatice degenerative, imbunatateste mobilitatea articulatiilor, reduce simptomele in osteoartrita, ajuta la reconstructia cartilajelor si protejeaza impotriva deteriorarii cartilajelor ca urmare a bolilor articulare sau eforturilor fizice.

Proprietati: condroprotector, analgezic, antiinflamator, reduce leziunea aterosclerotica, sustine mobilitatea articulara, ajuta la refacerea tesuturilor articulare, ajuta la reconstruirea cartilajului articular, lubrifiaza incheieturile, diminueaza efectele negative ale eforturilor intense ce se datoreaza exercitiilor fizice.



8. Mesteacan – partea utilizata: frunza

Denumire stiintifica: Betula alba

Frunzele de mesteacan au efecte benefice atat pentru sanatatea organismului, cat si pentru frumusetea exterioara a acestuia. Ele reprezinta un tonic capilar, stimuland regenerarea si cresterea firelor de par. Au, de asemenea, proprietati diuretice si depurative, prin faptul ca ajuta la eliminarea masiva a acidului uric si la scaderea colesterolului.

Proprietati: diuretic, diaforetic, bacteriostatic, tonic, detoxifiant, depurativ, antiinflamator, antiseptic, antimicrobian, antibacteriostatic, sudorific, expectorant, decongestiv, emenagog, antireumatismal, antiinflamator, antigutos, hipotensiv, febrifug, regenereaza parul cand este folosit extern, elimina apa acumulata in tesuturi, stimuleaza schimburile organice, favorizeaza eliminarea acidului uric si scaderea colesterolului, dizolva pietrele la rinichi, previne diabetul zaharat, stimuleaza secretiile gastrice, biliare si intestinale si, implicit, pofta de mancare in caz de anorexie, ajuta la combaterea infectiilor intestinale.



BIOSTEM - indicatii terapeutice

- cancer (mai ales dupa tratamentele cu chimioterapie)

- previne formarea tumorilor maligne

- elimina efectele adverse si protejeaza organismul dupa chimioterapie si radioterapie

- inhiba aparitia metastazelor

- favorizeaza procesul de remineralizare la nivelul oaselor si al articulatiilor

- ajuta la vindecarea rapida a fracturilor

- ajuta la vindecarea contuziilor (umflaturi, vanatai)

- ajuta la cicatrizarea ranilor, la combaterea transpiratiei excesive a picioarelor

- adjuvant in infectii cu streptococ hemolitic, stafilococ auriu, infrabacterii (chlamydii, in special)

- grabeste procesul de recuperare dupa traumatisme, fracturi si dupa interventii chirurgicale

- stimuleaza sinteza hormonala a insulinei

- indicat pentru intinerirea organismului, imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare, pentru amplificarea si redobandirea tonusului psihic

- previne infarctul miocardic, reduce frecventa crizelor cardiace

- adjuvant in tratarea infectiilor cu virusuri (HIV, virusul Herpex Simplex, HPV)

- ajuta la combaterea proceselor degenerative

- indicat impotriva tulburarilor hormonale diverse

- imbunatateste tranzitul intestinal

- impiedica depunerea colesterolului pe vasele de sange

- normalizeaza tensiunea arteriala (hipo/hipertensiune arteriala)

- ajuta la prevenirea formarii nisipului si a pietrelor la rinichi

- stimuleaza lactatia in perioada de alaptare

- adjuvant in intoxicatia cu nicotina (reduce nevoia de a fuma)

- indicat in bolile psihice

- indicat in tulburarile nervoase induse de medicatia psihotropa

- reduce dependenta de anumite sedative de sinteza

- ajuta la intarirea parului si a unghiilor

- diabet

- hipoglicemie

- supraponderalitate

- hepatita cronica

- steatoza hepatica

- ciroza

- accidente vasculare

- infarct miocardic

- arterita

- cardiopatie ischemica

- miocardita virala

- deficiente imunitare

- anemie severa

- obstructia vaselor sangvine

- angina pectorala

- aritmie cardiaca

- ateroscleroza

- sclerodermie

- boala Parkinson

- boala Alzheimer

- ischemie cerebrala

- mielom

- afectiuni autoimune

- varice

- candidoza

- aciditate gastrica

- ulcer gastric si duodenal

- infectii intestinale

- insuficienta pancreatica

- litiaza biliara

- diskinezie biliara

- colecistita

- diverticulita

- sindrom de intestin permeabil

- fibroza hepatica

- campylobacterioza

- reflux gastroesofagian

- gastrita

- hiperaciditate gastrica

- stomatita

- insuficienta hepatica

- hipercolesterolemie

- enterita

- enterocolita

- colita

- esofagita

- avitaminoza

- indigestie

- digestie dificila

- anorexie

- gastrita hipo-acida

- hiperaciditate gastrica

- pancreatita

- constipatie, balonari

- diaree

- dizenterie

- enterita

- emfizem pulmonar

- sinuzita, rinita, faringita, laringita

- insuficienta respiratorie

- stari febrile

- astm

- pneumonie

- pleurezie

- congestie pulmonara

- tuberculoza pulmonara

- gripa

- bronsita si infectii respiratorii

- dureri articulare

- reumatism

- osteoartrita

- lumbago

- sciatica

- lombosciatica

- artroza (cu refacerea cartilajelor)

- poliartrita reumatoida

- osteoporoza

- efecte depurative, antiinflamatoare articulare

- reumatism acut sau cronic

- tuberculoza osoasa

- tendinite

- spondilita ankilopoietica

- spondiloza

- guta

- fracturi

- entorse

- luxatii

- pareza

- rahitism

- scleroza multipla

- lupus eritematos

- alergii

- cistita

- nasteri dificile

- menopauza

- dismenoree

- infectii urinare

- nefrita

- retentii urinare

- nefroza

- fibroame

- afectiuni ale prostatei

- impotenta

- infertilitate la barbati

- retentie de apa in tesuturi

- litiaza renala

- microlitiaza renala (nisip la rinichi)

- hipertrofie benigna de prostata

- vaginita atrofica

- hemoragie uterina neregulata

- inflamatii si edeme postoperatorii

- dureri musculare
Galerie foto BIOSTEM S 50 - Protectie si Regenerare Celulara
BIOSTEM S 50 - Protectie si Regenerare Celulara

Produse Suplimente naturiste


ACTIV PROTECT ZEOLIT - Pudra
Zeolitul este o roca formata cu milioane de ani in urma prin interacţiunea dintre lava incinsa em...
Activ Zeolit Silicic - Doctor Catalin Luca
Activ Zeolit Silicic produs BionaturaPlus este un pas inainte in evolutia zeolitului, contine sil...
Suc natural de NONI- sanatate, beneficii
Sucul de Noni este un produs absolut natural si nu e un medicament, deci nu creeaza dependenta. P...
Suc natural de Aloe Vera
Suc natural de Aloe Vera Aloe Vera a fost utilizata inca din Antichitate in tratarea diferitelor...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: ELIXIR MEDIA PRODUCTION SRL
Adresa: Str. Academiei, Nr. 35-37, Sector 1
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: ELIXIR MEDIA PRODUCTION SRL
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici