Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Natural Stem - Stimulator de celule stem

Natural Stem - Stimulator de celule stem este un produs 100% natural, este o DESCOPERIRE REVOLUTIONARA.
Actioneaza impotriva a numeroase afectiuni.
Natural Stem este un produs 100% natural, care prin actiunea sa de detoxifiere si de multiplicare al numarului de celule stem adulte din organism, ne ajuta sa avem un stil de viata sanatos si fara probleme de sanatate.

Natural Stem, ca si actiune principala, are rolul de a stimula maduva osoasa sa produca un numar mai mare de celule stem si de a ajuta astfel organismul, functiile acestuia si organele sa functioneze corect si la capacitate maxima, iar prin efectul detoxifiant, elimina toate toxinele, radicalii liberi, bacteriile si metalele grele care ne pot afecta sanatatea si bunastarea organismului.

Natural Stem contine numai componente naturale, de origine controlata, pentru a avea un efect maxim, fara nici un adaos de alte substante de origine animala. Aceasta combinatie de componente este rezultatul mai multor ani de cercetare stiintifica, iar reziltatele au dus la descoperirea acestui produs capabil sa stimuleze maduva osoasa sa elibereze pe cale naturala un numar mai mare de celule stem.

Natural Stem Detox – 90 capsule

Radacina de Ginseng Siberian ( Eleutherococcus senticosus ) – 50mg

-radacina de ginseng are o mare asemanare unui corp omenesc, are proprietati de vindecare si regenerare foarte mari, actionand eficient in mai multe afectiuni

Radacina de Echinaceea ( Echinacea Purpurea ) – 70 mg

-echinaceea este o planta provenita din America si se folosesc pentru actiunile lor antiinfectioase si cicatrizante, atat florile cat si radacina. Intareste sistemul imunitar: creste puterea de aparare a organismului impotriva infectiilor, bacteriilor, racelilor si a alergiilor; Efect detoxifiant: prin actiunea sa de stimulare a activitatii hepatobiliare, are un efect deosebit de detoxifiere, recomandat chiar si persoanelor suferinde de cancer care au urmat tratamente cu chimioterapie; Herpes: acesta vindeca herpesul prin distrugerea tulpinilor ce il produc.

Coada calului ( Equisetum arvense ) – 50 mg
Diabet tip II: contribuie la o scadere semnificativa a glicemiei; Ulcer si hiperaciditate gastrica: are actiune antiacida si cicatrizanta; Tuberculoza: intareste imunitatea, scade transpiratiile nocturne, mareste capacitatea de asimilare a organismului; Fracturi: fiind bogata in calciu si magneziu, contribuie la o sudare mult mai rapida a oaselor fracturate si este recomandat si in cazul osteoporozei; Edeme: contribuie la o eliminare accelerata a apei din tesuturi, fiind foarte recomandata persoanelor cu probleme renale.

Flori de soc ( Sambucus Nigra ) – 50 mg

-florile de soc au o buna reputatie privind actiunea lor diuretica, sudorifica, antiiflamatoare si expectoranta. Se folosesc in cazul alergiilor, bolilor de piele, leziuni cutanate, in afectiuni ale rinichilor, probleme cu sistemul digestiv, dureri de urechi.

Extract de papaya ( Carica papaya ) – 50 mg

-papaya este un fruct exotic din zonele tropicale cu un gust deosebit de bun si cu proprietati curative bogate. Diabet: contribuie la o scadere simtitoare a nivelului glicemiei; Frumuste: datorita vitaminei A, acesta imfrumuseteaza pielea si reduce riduurile, creste rezistenta parului si a unghiilor; Imbunatateste vederea: are un continut bogat de beta-caroten, imbunatatiind functiile vizuale; Papaya stimuleaza regenerarea celulelor hepatice, musculare si osoase, fiind un bun purgativ, antiparazitar, antihipertensiv si un bun detoxifiant.

Frunzele de roinita ( Melissa Officinalis ) – 50 mg
Sistemul nervos: este un excelent calmant nervos, al durerilor de cap, al insomniei, recomandat persoanelor cu Alzheimer pentru reducerea agitatiilor si imbunatatirea memoriei; Psihicul: invioreaza psihicul, trateaza depresia si anorexia psihica, favorizeaza gandirea optimista si creste tonusul mental si psihic.

Frunze de coacaz negru ( Ribes nigrum ) – 40 mg

-frunzele coacazului negru au o mare capacitate diuretica, efecte ricozurice si actiune antireumatica, eliminand purinele si acidul uric. Boli cardiovasculare: previne accidentele vasculare si insuficienta cardiaca, creste rezistenta capilalelor sanguine fragile, scade ateroscleroza cerebrala, arterita si hipertensiunea arteriala, imbunatateste circulatia sanguina periferica si curata sangele de toxine; Boli pulmonare: stopeaza dezvoltarea virusilor si a bacteriilor; Afectiuni reumatice: previne si combate reumatismul si artritele reumatoide;Afectiuni digestive: faciliteaza digestia, combate parazitii intestinali si stimuleaza functionarea corecta a pancreasului, splinei si ficatului.

Frunze de aloe ferox – 40 mg
Are o foarte puternica actiune detoxifianta si este folosit ca si adjuvant in foarte multe afectiuni: diabet, reumatism, leucemie, candidoza, diferite tipuri de cancer, constipatie, guta, tromboflebita, imunitate. Foarte multe persoane il folosesc in probleme de constipatie si de reglare al scaunului , dar si pentru slabit.
Tuf Zeolit 83% clioptiolite – 50 mg
zeolitul atrage toxinele si le elimina, astfel incat detoxifierea este completa. Recomandat in special persoanelor ce au urmat tratamente cu raze, chimioterapie, radioterapie sau un tratament de sinteza de lunga durata, in urma carora au lasat o urma adanca de toxine.

Natural Stem Activ 90 capsule

Alga Afa ( Aphanizonenon flos-aqua ) – 100 mg

-este o alga cu o foarte bogata istorie in medicina, si cu rezultate in cazul foarte multor afectiuni. Cancer: contribuie eficient la eliminarea celulelor canceroase din organism, fiind recmandat si in cazul chimioterapiei si radioterapiei pentru reducerea efectelor secundare ale acestora; Leucemie: contribuie la prevenirea mutatilor de la nivelul celulelor maduvei spinarii, stimuland producerea de leucocite si de hematii; Radiatii: previne si amelioreaza dermatitele provocate de radiatii, contribuie la refacerea tesuturilor afectate de radiatii; Rani: potenteaza proprietatea organismului de coagulare si cicatrizare a ranilor.

Alga Chlorella ( Chlorella pyrenoidosa ) – 100 mg
are proprietati extraordicare: contribuie la oxigenarea celulelor si la detoxifierea cestora, are efect anticancerigen, scade nivelul colesterolului si a trigliceridelor, imbunatateste circulatia sanguina, curata ficatul, rinichii si intestinele, accelereaza tranzitul intestinal.

Radacina de astragalus ( Astragalus membranaceus ) – 100 mg

-este o planta cu multe proprietati: hepatoprotector, antioxidant, imunostimulator, antihipertensiv, hemostatic si un foarte bun tonic. De aceea este si cel mai cunoscut, pentru efectul sau de tonifere generala a organismului.

Spirulina ( Spirulina plantesis ) - 50 mgCa si beneficii se stie ca este un elixir a tineretii, prin protejarea impotriva radicaliilor liberi previne imbatranirea prematura. Sunt rezultate si in cazul mai multor tipuri de cancer, leucemie, iradiere, poliartrita reumatoida, epuizare. Un alt beneficiu este ca ajuta la dezvoltarea normala a scheletelui l acopii cu tulburari de crestere, previne aparitia tulburarilor endocrine ce pot duce la o maturizare prematura sau intarziata.

Alga Kombu ( Laminaria japonica ) – 50 mg

-alga kombu este foarte folosita in bucataria japoneza, dar pe langa acest mic detaliu, alga kombu are proprietati medicinale foarte mari: datorita iodului contribuie la reglarea glandei tiroide, pigmentii care ii ofera culoarea contribuie la arderea grasimilor. Acesta este motivul pentru care este cel mai des folosita, pentru calitatile sale de accelerare a metabolismului si de slabire.

Frunze de mesteacan ( Betula Alba ) – 50 mg

-mesteacanul este un revitalizant atat fizic cat si psihic, combate cistita, previne artrita, regleaza colesterolul si tensiunea, scade durerile reumatice, elimina pietrele la rinichi, previne bolile de ficat, stopeaza caderea parului.

Mod de administrare:

Cate 1 capsule /zi din fiecare flacon, cu pauza de 1 ora intre ele. Capsula Detox se administreaza cu 1 ora inainte de capsula Activ. De prefereat sa se faca adminsitrarea cu 1 ora inainte de masa. In cazul persoanelor care sufera de diferite afectiuni la nivelul stomacului - gastrita, ulcer, capsulele se administreaza la 1 ora dupa masa.
Galerie foto Natural Stem - Stimulator de celule stem
Natural Stem - Stimulator de celule stem

Produse Suplimente naturiste


Ld Essence Formula
COMPONENTA 1 1. Tuf Zeolitic mineralizat 83% clinoptilolit, 400 microni - 90 mg; 2. Uncaria tome...
Suc natural de Aloe Vera
Suc natural de Aloe Vera Aloe Vera a fost utilizata inca din Antichitate in tratarea diferitelor...
RQ Detox - detoxifierea organismului
RQ Detox este in totalitate natural cu ingrediente imunostimulatoare si detoxifiante prevenind n...
RQ Imuno - intarirea sistemului imunitar.
RQ Imuno - intarirea sistemului imunitar. RQ IMUNO - Royal Quality Imuno, pentru o imunita...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: ELIXIR MEDIA PRODUCTION SRL
Adresa: Str. Academiei, Nr. 35-37, Sector 1
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: ELIXIR MEDIA PRODUCTION SRL
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici