Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Transport » Transport persoane » transport persoane italia

 

Transport persoane Italia cu autocar - Ester Tours

Transport persoane Romania – Italia cu autocar

Transport international persoane Romania – Italia cu autocare moderne, transport cu autocar spre Italia cu plecare din Romania in zilele de Marti, Joi si Vineri din orasele : Dorohoi, Botosani, Suceava, Gura Humorului, Falticeni, TgNeamt, Pt Neamt, Vaslui ,Husi, Barlad, Tecuci, Galati,Braila .Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva,Alba Iulia, Teius,Aiud. Borsec, Toplita ,Reghin, Tg Mures, Ludos, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea.
Curse saptamanale spre marile orase din Italia : Trieste, Mestre, Padova, Ferrara, Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Milano, Torino, Genova, Asti, Alessandria, Voghera, Piacenza, Cremona, Reggio Emilia, Modena, Reggio Emilia, Bologna, Imola, Faenza, Ravena, Forli, Rimini, Pesaro, Ancona, Pescara, Termoli, Fogia, Bari, Brindisi, Lecce, Galatina, Taranto, Prato, Pistoia, Firenze, Arezzo, Perugia, Terni, Orvieto, Roma, Napoli, Salerno, Battipaglia, Potenza, Castrovillari, Sibari, Rossano, Cariati, Ciro Marino, Crotone, Locri, Lamezia Terme, Catanzaro, Cosenza, Vibo Valentia, Rosarno, Reggio Calabria ,Messina, Catania, Lentini,Vittoria .

Transport Romania - Italia cu autocar

Transport Romania Italia cu autocar. Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Italia , curse regulate cu plecare din Romania. Cele trei curse de transport persoane Romania – Italia si Italia - Romania se realizeaza cu autocare de Mercedes ,Scania Irizar , Setra in conditii de maxima siguranta si confort.

Cursa autocar spre Italia din Romania

Cursa de autocar pentru transport persoane are ca obiectiv principal de activitate transportul international de persoane si colete in Italia . Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale . Fie ca doresti sa vizitezi Italia sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Italia la preturi promotionale .

Pret Bilet autocar Romania –Italia

Pretul uni bilet de autocar spre Romania – Italia porneste 75 euro de persoana. Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Romania - Italia beneficiaza de reduceri importante, copiii intre 2- 10 ani au 20 E reducere din pretul biletului de autocar . În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane fara limita de kg care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

Conditii Transport Italia

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

- Biletul de transport persoane Italia achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul
.-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub
scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator are dreptul la doua bagaje
- Calatorul trebuie sa se prezite la imbarcarea in autocar cu 30 minute inaite de plecare.

Rezerva bilet autocar pe ruta Romania – Italia rapid si simplu, atat telefonic cat si prin sau prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Romania sau in Italia!

Bilet Transport persoane Romania Italia rapid si simplu!

Informatii si REZERVARI la:

Mobil :0748.926.575
Fix : 0332.086.277
E-mail : office@estertours.ro
Id messenger: ester_tours
Site: http://www.estertours.ro
Pret: 75 EUR
Galerie foto Transport persoane Italia cu autocar - Ester Tours
Transport persoane Italia cu autocar - Ester Tours

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Ester Tours Transport international persoane
Adresa: Strapungerii Silvestru nr 3
Oras: Iasi
Judet: Iasi
Persoana de contact: RATOI MARIUS MIHAI
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici