ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » FAGETUL DEAC S.R.L.

FAGETUL DEAC S.R.L.

FAGETUL DEAC S.R.L.


Despre noi

SC Fagetul Deac S.R.L este producator de mobilier din lemn masiv de inalta calitate si complexitate de 20 ani.

Infiintata in anul 1991, societatea Fagetul Deac este specializata in producerea si comercializarea mobilierului din lemn masiv intr-o gama variata si un design placut.

Complexitatea produselor din lemn masiv se datoreaza atat profesionalismului compartimentelor de conceptie si design cit si dotarilor moderne din fluxul de productie.

Produsele mobiliere din lemn masiv sunt comercializate in special la export in tari precum germania, olanda, belgia, suedia, franta, anglia si este interesata in promovarea produselor din lemn masiv si pe alte piete externe.
producem o gama variata de produse de mobila lemn masiv cum ar fi: mobila sufragerie lemn masiv, ferestre lemn masiv, usi interior, usi exterior, comoda tv, vitrina, masa, scaune, mobila dormitor, mobila bucatarie la comanda clientilor executam si alte produse. nuatele folosite sunt: fag, mesteacan, stejar si alte nunte rare.
scopul nostru este de a crea o mobila din lemn masiv de calitate, care sa poata fi pastrata peste generatii.
Firma fagetul Deac din Baia Mare este unul dintre cei mai mari producatori mobilier de serie din lemn masiv care are la baza o echipa de profesionisti pentru a scoate cele mai bune produse din lemn masiv. Produsele noastre sunt: mobila sufragerie lemn masiv, mobila dormitor, comoda tv, vitrine, masa lemn masiv, ferestre si usi din lemn masiv, usi interior si exterior din lemn natur.
Cele mai solicitate nuante de lemn pentru mobila sunt: fag, stejar, brad, cires si nuc.
Orice colecti de mobilie are la baza un studiu de experti care analizeaza in functie de trendurile si culorile care se poarta. dar indiferent ce ar fi la moda culoarea de mobila lemn masiv natur nu poate fi imi tata cu nimic.
Va asteptam la Fagetul Deac sa va oferim calitate, eleganta si stil pentru mobila din lemn masiv.


Cele mai noi produse adaugate de FAGETUL DEAC S.R.L.


Compania FAGETUL DEAC S.R.L. nu are niciun produs adaugat. Daca esti proprietarul acestei companii, te rugam sa adaugi produse!

Date de contact
Nume companie: FAGETUL DEAC S.R.L.
Adresa: Str. Minerilor, Nr. 17, Baia Mare
Oras: Baia Mare
Judet: Maramures
Persoana de contact: VASILE DEAC
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 3976 vizualizari