ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » FINAL DISTRIBUTION

FINAL DISTRIBUTION

FINAL DISTRIBUTION


Despre noi

FINAL DISTRIBUTION este furnizorul unui sistem complet pentru acoperis prin importul tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala GERARD, membranelor de protectie pentru acoperis si fundatii DELTA, ferestrelor de mansarda KEYLITE si productiei sistemului pluvial NOVATIK.

 

Final Distribution este reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producatoare AHI Roofing din Noua Zeelanda, Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile produsului GERARD cea mai mare cota din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania. Prin cele cinci tipuri de profile (Heritage, Classic, Shingle, Shake si Milano), tigla Gerard acopera o paleta arhitecturala bogata, conferind un aspect natural.

 

Final Distribution, detine in portofoliu sau si brandul DELTA - membranele de protectie pentru acoperisuri si fundatii - lansate de compania Doerken din Germania. Foliile anticondens si barierele de vapori DELTA asigura protectie pentru orice tip de acoperis, experienta de peste 100 de ani a companiei Doerken reprezentand o garantie a fiabilitatii produselor si a economisirii energiei pentru orice tip de constructie.

Incepand cu iunie 2009, in portofoliul de produse al companiei au fost introduse si ferestrele de mansarda KEYLITE, produse de Keystone Group - Irlanda de Nord. Gama KEYLITE aduce un element inovativ pe piata romaneasca - fereastra de mansarda cu jaluzea integrata intre foile de geam.

In anul 2010 Final Distribution devine producator. In a doua jumatate a anului 2010, compania a demareaza proiectul Novatik si investeste in utilaje performante de ultima generatie pentru productia de jgheaburi si burlane, devenind astfel producatorul brandului Novatik. Pentru materia prima, Final Distribution a optat pentru otel finlandez de cea mai buna calitate, care impreuna cu utilajele performante ofera garantia unui produs ireprosabil.

 

In prezent distributia este nationala si se face printr-o retea de 150 de parteneri, la care se adauga permanent noi colaboratori.

Mai multe informatii pe www.finaldistribution.ro;
Blog: www.DespreAcoperisuri.ro
Follow Final Distribution on Facebook.


Cele mai noi produse adaugate de FINAL DISTRIBUTION


Folii pentru acoperis Delta
Delta - Folii pentru acoperis Pentru confortul dvs, nu exista alta solutie sigura: izolatia term...
NOVATIK Quadra - sistem rectangular de jgheaburi si burlane
NovatikQuadra este o alternativa originala si moderna la sistemele pluviale clasice, semirotunde....
NOVATIK Ronda - sistem semirotund de jgheaburi si burlane
Designul si forma jgheaburilor cu marginile curbate in interior,minimalizeaza cantitatea de apa c...
KEYLITE-ferestre de mansarda cu jaluzea integrata in geam
Jaluzeaua este permanent sigilată între cele două foi de geam,intr-un spaţiu complet lipsit...

Date de contact
Nume companie: FINAL DISTRIBUTION
Adresa: str. 9 Mai, nr. 75
Oras: Baicoi
Judet: Prahova
Persoana de contact: Cristina Crican
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 3567 vizualizari