Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Servicii Catering

Este stiut ca un eveniment presupune o serie de servicii ce se desfasoara sub forma unui parteneriat intre cei ce organizeaza si cei care il duc la bun sfarsit.

Ganotti Protocol Services ofera servicii complete pentru organizatorii de evenimente, detasandu-se printr-un inalt profesionalism, o calitate excelenta a preparatelor si nu in ultimul rand prin pretul accesibil croit dupa necesarul fiecarui eveniment.

De aceea va sfatuim ca, atunci cand va trebui sa apelati la catering, sa alegeti un partener in organizare si nu un simplu furnizor de servicii.

Pentru ca partenerii se bazeaza pe o incredere reciproca pe care noi nu ne permitem decat s-o onoram cu maxima seriozitate in atingerea scopului nostru comun: reusita impecabila a evenimentului.

Pentru a da acea nota de rafinament de care evenimentele dumneavoastra au nevoie, am selectionat cu atentie fiecare detaliu de inventar, investind in calitate si eleganta.

Angajatii au fost evaluati atat din punct de vedere al experientei anterioare in oferirea de servicii excelente dar mai ales al inclinatiei spre seriozitate si profesionalism.

Bucatarii nostri cu experienta internationala, pot crea meniuri deosebite indiferent de bugetul dumneavoastra. Produsele folosite, pe care ei le aleg personal sunt de cea mai buna calitate, intotdeauna proaspete si gustoase.

Toate acestea pentru ca serviciile pe care noi le oferim sa se ridice la cel mai inalt standard de calitate si eleganta.

Galerie foto Servicii Catering
Servicii Catering

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: GANOTTI PROTOCOL SERVICES SRL
Adresa: Str. Brasov, Nr. 22
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Dan Andrei Catina
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici