Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Rulouri si copertine » rulouri exterioare

 

RULOURI EXTERIOARE

Este stiut ca locuintele, mai ales cele urbane, sunt expuse unui nivel sonor ridicat. Produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu)  reduc semnificativ transferul sonor dintre interior si exteriorNici iluminatul stradal, reclamele luminoase  si alte surse  externe de lumina nu vor mai reprezenta un inconvenient! Produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) au rolul de a bloca complet lumina, asigurand o atmosfera odihnitoare.

 

SIGURANTA: Produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) sunt solutia optima daca doriti sa beneficiati atat de protectie antiefractie cat si de protectie impotriva intemperiilor. Accesorizarea produselor din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) cu elemente de siguranta nu permite fortarea.

 

DURABILITATE: Produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) sunt disponibile intr-o gama variata de culori - aluminiul nu retine ultra-violetele si, astfel, vopseaua care acopera rulouri exterioare, produsele din gama rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) nu isi pierd proprietatile prin expunere indelungata la razele solare (nu se decoloreaza).

 

Rulouri Exterioare cu plase insecte: Dubla functionalitate a produselor din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) cu plasa antiinsecte le recomanda ca fiind alegerea perfecta atunci cand doriti un produs care sa va protejati atat de intemperii , rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) ce va protejeaza  de "musafirii nedoriti" imposibil de evitat pe timpul verii.

 

Rulouri Exterioare suprapuse: Produsele din gama de rulouri exterioare suprapuse cu lamela din aluminiu umpluta cu spuma poliuretanica, cu profilul de ghidare si caseta din PVC prevazuta cu clapeta de revizie.

 

Galerie foto RULOURI EXTERIOARE
RULOURI EXTERIOARE

Produse Rulouri si copertine


ROLETE EXTERIOARE
ROLETE | Rolete exterioare | Rolete de exterior APLICATIE Rolete de Exterior (Rolete Exterioare...
JALUZELE EXTERIOARE DIN ALUMINIU
APLICATIE Jaluzele exterioare: Jaluzele exterioare folosite pentru umbrirea exterioara a ferestre...
COPERTINE RETRACTABILE
APLICATIE: Solutii de umbrire exterioara ferestre (Copertine ferestre), geamuri (Copertine Geamur...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Expert Design Concept SRL
Adresa: bucuresti
Oras: None
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Mihaela Serban
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici