Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Tamplarie Lemn » tamplarie din lemn

 

Tamplarie din lemn triplu stratificat

Tamplaria este executata din rigle din lemn stratificat sunt din cherestea de aceeasi esenta (molid, stejar, frasin, stejar canadian, sipo America de Sud, pin Siberian, larice), cu umiditatea la prelucrare de 8%-14% pentru realizarea tocului si cercevelei. Pentru elementele de tamplarie exterioare, grosimea riglelor este de 68 mm iar latimea de 78-145 mm in cazul ferestrelor si 78-145 mm in cazul usilor. Pentru usile interioare, grosimea riglelor este de minimum 46 mm iar latimea de 140 mm( 2 straturi).

Straturile sunt astfel aranjate incat sa fie evitata incovoierea elementului la variatii de umiditate.

Riglele pentru ferestre si pentru usile exterioare sunt impregnate pentru protectie contra razelor UV, cariilor si mucegaiului cu baituri sintetice, transparente sau colorate, rezistente la agenti atmosferici din familia   Ica  lacuri si vopseluri pe baza de apa    produse in Italia.

Adezivii utilizati pentru incleierea straturilor sunt D3,D4

Vitrajele termoizolante utilizate la echiparea tamplariei sunt executate de Societatea noastra, avand experienta in realizarea acestor produse. Se utilizeaza sticla float clar, low-e ( cu emisivitate redusa), reflectorizanta, folie antiefractie si decorative importata din Anglia. Fixarea vitrajului izolant spre interior se realizeaza cu baghete executate din lemn masiv, de aceeasi specie folosita la stratul interior al cercevelei. Etansare geamului izolant, atat la exterior cat si la interior, se realizeaza prin siliconare.

Geamurile simple utilizate la echiparea usilor interioare sunt din sticla float, decorativa si sticla realizata prin electrofuziune.

Panourile opace sunt realizate in diferite variante in functie de tipul usii, exterioare sau interioare:

- usi exterioare - tablii din lemn masiv cu grosimea de 24,38 mm in cazul finisarii transparente respectiv ,sau tablii cu structura sandvici (doua tablii din lemn masiv intre care se introduce folie de aluminiu si un strat cu grosime de 12,30 mm din polistiren expandat).

Fixarea se face cu baghete din lemn masiv, care rezulta dupa prelucrarea riglelor. Etansarea pe cercevea se realizeaza prin aplicarea perimetrala, in interior si exterior, de silicon transparent.

- usi interioare – tablii din lemn stratificat sau panou sendvici.

Garniturile de etansare tip Slegher importate din SUA , sunt dispuse perimetral in canalele frezate pe cercevea, respectiv o garnitura de etansare (frig) si o garnitura    de izolare acustica.

Lacrimarul este din profil de aluminiu tip Nekar cu    sort, importat din Polonia. Profilul este prevazut cu fante de 4 x 30 mm, la distanta interax de 150 mm, pentru eliminarea apei de ploaie si se monteaza in canalul frezat pe traversa inferioara a tocului. Poate fi si din lemn, la cerere.

Accesorii – Roto NT import Germania

Finisare: Tamplaria exterioara si interioara este finisata cu lacuri sintetice, transparente sau colorate, rezistente la agentii atmosferici, importate din Italia-Ica.

http://www.hdstil.ro/produse/tamplarie-din-lemn/descarca-catalog/

Pret: 0 RON
Galerie foto Tamplarie din lemn triplu stratificat
Tamplarie din lemn triplu stratificat

Produse Tamplarie Lemn


Tamplarie din lemn triplu stratificat
Tamplaria din lemn triplu stratificat poate fi realizata folosind esente de molid, stejar, frasin...
Usi de exterior din lemn triplu stratificat
Din cele mai vechi timpuri se stie ca lemnul a fost, este si va fi un material care se foloseste ...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: SC RETYEZAT MOUNTAINS SRL
Adresa: B-dul Dacia
Oras: Hunedoara
Judet: Hunedoara
Persoana de contact: Iuliana Harabagiu
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici