Instalatie continua de formare cascaval
Instalatie continua de formare cascavalCapacitate: - 300 kg/h
Asigura maruntirea casului, oparirea, formarea si dozarea bucatilor de cascaval, sau branza Mozzarella la gramaje diferite (200...2000 g).
Oparirea si framantarea masei de branza se face intr-o baie de saramura fierbinte la temperaturi de 75-85ÂșC.
Temperatura de oparire este controlata automat.
Produse Echipamente industria laptelui
Masina semiautomata de ambalare la pahar
Capacitate - cca. 300 buc/h, (functie de marimea dozei si vascozitateaprodusului ambalat)Cantitat...
Capacitate - cca. 300 buc/h, (functie de marimea dozei si vascozitateaprodusului ambalat)Cantitat...
Masina semiautomata de ambalare la punga si pet
Masina semiautomata de ambalare la punga si pet Capacitate - cca. 300 buc/h Cantitate dozata - ...
Masina semiautomata de ambalare la punga si pet Capacitate - cca. 300 buc/h Cantitate dozata - ...
Vas preparare branza topita
Asigura taiere-maruntire, incalzire amestec, omogenizare, evacuare mirosuri straine, evacuare pro...
Asigura taiere-maruntire, incalzire amestec, omogenizare, evacuare mirosuri straine, evacuare pro...
Masina automata de ambalare la pahar
Masina automata de ambalare la pahar Capacitate - cca. 1200 buc/h, (functie de marimea dozei si ...
Masina automata de ambalare la pahar Capacitate - cca. 1200 buc/h, (functie de marimea dozei si ...
Recomanda si prietenilor tai
Tweet
Date de contact
Nume companie: | ICPIAF S.A. |
Adresa: | Str. Fabricii de Chibrituri, Nr. 13-21, Cod. Postal: 400254 |
Oras: | Cluj-Napoca |
Judet: | Cluj |
Persoana de contact: | Oltean Nicolae |
Telefon: | click aici |
Fax: | click aici |
Web: | click aici |