Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Criosauna

Criosauna Space Cabin este un echipament criogenic de îngrijire corporală (ce produce frig extrem) folosit în terapia umană,  special creat pentru proceduri de AEROCRIOTERAPIE.


Criosauna  este opusul unei saune convenţionale, organismul fiind expus pentru foarte scurt timp (1 - 3 minute) la o temperatură cuprinsă între -120°C şi -180°C. În ciuda valorilor extrem de scăzute, corpul nu îngheaţă, deoarece aerul din criosaună este foarte uscat. În aer umed, această temperatură ar fi, cu siguranţă, inacceptabilă pentru organism. Senzaţia percepută în timpul procedurii este suportabilă, fiind mult mai puţin neplăcută decât scăldatul în apă rece, spre exemplu.
Terapia prin frig oferă clienţilor o gamă variată de beneficii cu impact atât asupra stării fizice cât şi a celei psihice. Menţionăm aici doar câteva dintre ele: eliminarea stresului şi a consecinţelor sale, stimularea tuturor sistemelor organismului, reducea celulitei şi a greutăţii corporale. În urma unei proceduri de criosaună se pot "arde" peste 1.000 kcal, în funcţie de greutatea corporală. Cascada de procese biochimice declanşate de expunerea la temperaturi extrem de scăzute consumă o cantitate mare de energie ca urmare a oxidării grăsimilor. După criosaună se obţine o regenerare naturală a celulelor, adică un organism mai tânăr, sunt reglate activitatea hormonală şi metabolismul, sunt îmbunătăţite funcţiile sexuale. În timpul procedurilor şi după acestea, organismul generează endorfine, supranumite "hormonul fericirii", ceea ce asigură întregului corp o stare tonică, o stare de bine ce durează în timp.


Criosauna asigură:
- întărirea şi reabilitarea sistemului imunitar;
- prevenirea unui număr mare de afecţiuni;
- recuperarea rapidă şi eficientă după boli sau intervenţii chirurgicale;
- întărirea fizică a organismului (o serie de proceduri este echivalentă cu 3-4 ani de antrenamente fizice intense);
- controlul rapid şi confortabil al greutăţii precum şi efectul de fermitate a pielii;
- întinerirea corpului, prevenirea îmbătrânirii, efect anti-rid;
- întărirea şi îngrijirea părului şi a unghiilor;
- o gamă largă de aplicaţii medicale în scopuri terapeutice: reumatologie şi vertebrologie, dermatologie, neurologie, ortopedie şi traumatologie, sexologie şi urologie, ginecologie, endocrinologie, gastroenterologie, cardiologie.

Detalii despre rezultatele confirmate ştiinţific puteţi găsi în materialele adiţionale pe care vi le punem la dispoziţie sau pe pagina noastră de internet - www.criosauna.ro

Galerie foto Criosauna
Criosauna

Produse Saune, Piscine Si Fantani Arteziene


Pompa vid CPS VP6D
Pompa de vid este folosita la vacuumarea instalatiilor frigorifice pentru verificarea etanseitati...
Pompa vid CPS VP3D
Pompa de vid este folosita la vacuumarea instalatiilor frigorifice pentru verificarea etanseitati...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: KUBITECH S.R.L.
Adresa: Str. Socola, Nr. 57, Bl A1, Iasi
Oras: Iasi
Judet: Iasi
Persoana de contact:
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici