Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Scule / Unelte » Fierastraie verticale » fierastrau vertical pst

 

Fierastrau vertical PST 680 E Laser

Noile ferastraie verticale PST 650 L si PST 680 EL pentru mesteri de la BOSCH ofera un ajutor practic pentru taieturi precise si drepte: este emisa o raza laser pentru indicarea cursului de taiere. La taiere, cand utilizatorul aduce linia razei laser pana la suprapunerea cu linia trasata pentru taiat, se obtine o sectionare exacta conform marcarii. Pentru facilitarea centrarii, se poate reajusta raza laser (de exemplu, in cazul schimbarii grosimii panzei de ferastrau).

Laserul apartine clasei de utilizare 2 (se poate lucra si fara ochelari de protectie). Avand o greutate de numai 1,8 kg, noile ferastraie verticale dispun de multe functii practice. Astfel, prin intermediul functiei de suflare, utilizatorul poate sa elibereze traiectoria de aschii pentru o vizibilitate sporita. Depozitul de la baza masinii pastreaza pana la 4 panze de ferastrau standard, care pot fi rapid utilizate. Se economiseste timp si prin intermediul binecunoscutului sistem SDS de schimbare rapida a accesoriilor Bosch: noua panza de ferastrau este pozitionata usor in suport si ferastraul vertical este gata de lucru.

O fereastra plexiglas protejeaza de atingerea neintentionata a panzei de ferastrau. Pe partea inferioara, utilizatorul poate racorda un aspirator industrial sau casnic, pentru preluarea aschiilor, realizandu-se astfel o suprafata de lucru curata.

Noua carcasa a masinii permite, prin manerul softgrip, o utilizare confortabila, fara vibratii. Comutatorul pornit-oprit este integrat in maner, putand fi actionat pe ambele parti. Placa de suport metalica poate fi usor impinsa in fata si in spate, putand fi fixata la unghiuri diferite. PST 680 EL oferao functie suplimentara: sistem electronic ce permite reglarea vitezei ferastraului. Motorul de 500 W permite debitari incisive (adancime maxima de taiere: 68 mm in lemn, 10 mm in aluminiu, 4 mm in otel.

Caracteristici:

Raza laser pentru precizie la taierea in linie dreapta;

Functie de suflare pentru o vizibilitate ridicata la cursul de taiere

Depozit pentru panze de ferastrau incorporat

Galerie foto Fierastrau vertical PST 680 E Laser
Fierastrau vertical PST 680 E Laser

Produse Fierastraie verticale


Fierastrau vertical PST 650 Laser
Noile ferastraie verticale PST 650 L si PST 680 EL pentru mesteri de la BOSCH ofera un ajutor pra...
Surubelnita cu acumulator PSR 300 Li-Ion (10,8V)
Cu noua masina de gaurit si insurubat cu acumulator PSR 300 Li-Ion de la Bosch, amatorii de brico...
Capsator electric PTK 3,6V
Fixarea unor materiale in cuie sau capse o putem face de acum fara sa ne mai gandim la cea mai ap...
CASETA 25 BURG.MET HSS R
CASETA 25 BURG.MET HSS R

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: L.S.G. INTERSERV SRL
Adresa: Str. Vespasian, Nr. 8-14, Bucuresti
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Marian Zabuliche
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici