ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » MACOFIL SA

MACOFIL SA

MACOFIL SA


Despre noi

SC MACOFIL SA reprezintă o tradiţie de peste 30 de ani in producerea materialelor de construcţii, fiind înfiinţata in 1979 sub denumirea de I.M.C Targu-Jiu, ca necesitate a dezvoltării construcţiilor de locuinţe (blocuri) in oraşele Tagu-Jiu, Rovinari si Motru.

         I.MC. Târgu-Jiu a început activitatea cu o  secţie de produse ceramice din argila arsa (cărămida şi ţigla), Secţia Ceramica, preluata de la actuala societate Lafarge Romcim Târgu-Jiu cu o linie tehnologica pentru fabricarea elementelor de zidărie (cărămizi) si o linie tehnologica de fabricare a ţiglelor.
In anul 1981 s-a pus in funcţiune Secţia de Prefabricate din beton, investiţie începuta I.P.B. Craiova si definitivata de către noi, după care s-a pus  in funcţie o noua capacitate de producţie in anul1984, Secţia Tuburi PREMO, ca necesitate a construcţiei sistemului de irigaţii in tara noastră.
Toate capacităţile de producţie mai sus menţionate erau deservite de Secţia Mecano-Energetica.
In anul 1990, IMC Târgu-Jiu a devenit SC MACOFIL SA. societatea s-a preocupat tot timpul de dezvoltarea si consolidarea relaţiilor comerciale cu partenerii interni si externi.
SC MACOFIL SA se afla in Târgu-Jiu, strada Componenta Birsesti nr.138, Judeţul Gorj.
Societatea noastră îşi propune ,printr-o echipa manageriala ambiţioasa si bine pregătita, printr-o tehnologie si idei deosebite sa facă produse de cea mai buna calitate, in funcţie condiţiile pieţii.
Venind tot timpul in întimpinarea pieţei, in anul 1997, cu o investiţie de peste 110 000 dolari a fost achiziţionata din import si pusa in funcţiune o instalaţie de fabricare a pavelelor din beton vibropresat, in anul 1999 s-a făcut o investiţie de peste 1.200 000 dolari pentru transforormarea fostei linii tehnologice de tigla in linie mixta de fabricatie a elementelor de zidarie si a tiglelor.Fabricarea tiglelor, desi, a fost modernizata in cadru aceleeasi investitii nu a dat rezultatele asteptate in primul an de functionare si a fost oprita si conservata.
In anul 2004 a fost oprita linia tehnologica de caramida in vederea dezafectarii si in anii 2006-2009 a fost achiziţionata din import si pusa in funcţiune o linie tehnologica noua de elemente de zidarie (formate mari), de mare capacitate si performanta in raport cu cerintele pieţii care a costat peste 12 000 000 de euro
In anul 2006, cu o investiţie minima a fost achiziţionata si pusa in funcţiune o linie tehnologica de fabricatie a tuburilor de canal, diverse dimensiuni.
In anul 2008, cu o investiti de peste 20 000 euro s-a modernizat linia tehnologica de fabricatie stilpi LEA din beton arma precomprimat.
In perioada in care linia tehnologica veche de caramizid nu a functionat, întreaga producţie de cărămizi a fost realizata pe linia tehnologic de tigla transformata in linie tehnologica  de caramida.
La ora actuala funcţionam cu doua linii tehnologice de fabricatie a elementelor de zidarie din argila arsa, respectiv, linia tehnologica veche pentru formate mici si linia tehnologica noua pentru formate mari.
In decursul anilor de după revoluţie s-au mai făcut si alte investitii de peste 3 500 000 euro pentru diverse modernizări, laboratoare de încercări, s.a.
Produsele noastre sunt certificate in conformitate cu toate standardele in vigoare, pot fi găsite in toatele zonele tarii, sunt recomandate de toate firmele de construcţii cu tradiţie pentru calităţile lor tehnice si preţul scăzut.


Cele mai noi produse adaugate de MACOFIL SA


Tuburi canalizare beton
tuburi canalizare beton Se folosesc pentru , constructia fantanilor sau caminelor de vizitare, l...
Caramida - pereti exteriori
Caramida de interiorDescriere produs

Date de contact
Nume companie: MACOFIL SA
Adresa: Str. Componenta Barsesti, Nr. 138
Oras: Targu Jiu
Judet: Gorj
Persoana de contact: Dumitru Ion
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 13115 vizualizari