Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Balsam natural de par cu miere si ulei de argan

Profită de explozia de ingrediente hrănitoare din compoziția acestui balsam și bucură-te de un păr hidratat, suplu și strălucitor. Combinația de miere și uleiuri prețioase, transformă acest produs într-un tratament spa pentru podoaba ta capilară, cu acțiune atât la nivelul scalpului, cât și a firului de păr.

Datorită conţinutului mare de vitamine și minerale, mierea aderă la suprafața firului de păr, repară urmele de degradare, fortifică și protejează, lăsând părul moale şi uşor de pieptănat, iar uleiul de argan, bogat în vitamina E și acizi grași nesaturați, pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul și a-i conferi rezistență din interior.

Iată și câteva ponturi pentru utilizarea optimă a balsamului. Fiind un produs concentrat, se aplică o cantitate mică (1 linguriță) pe părul proaspăt spălat, se distribuie uniform pe întreaga lungime a părului și se lasă să acţioneze 2-3 minute, timp în care se recomandă masarea scalpului.

Lipsa siliconului din compoziție nu îngrașă părul, avantaj ce nu impune clătire după utilizare, fiind chiar indicat să-i simți textura în păr. Efectul? Un păr cu volum, ușor de pieptănat și aranjat încă de la primele aplicări.

Balsamul pentru păr cu argan și miere se adresează cu precădere părului uscat, degradat, tern, cu vârfuri despicate. Funcționează minunat ca produs de styling, fiind eficient în netezirea și disciplinarea firelor rebele.
Pret: 33 RON
Galerie foto Balsam natural de par cu miere si ulei de argan
Balsam natural de par cu miere si ulei de argan

Produse Cosmetice De Ingrijire La Domiciliu


Sampon solid cu scoarta de salcie
Dacă ar fi să te gândești la o tânără de la țară semănând pe câmp, nu-i așa că ți-ai imagina-o cu...
Velvet crema de maini cu ulei de canepa si portocale
BENEFICII Uleiul din semințe de cânepă este o sursă de nutrienți excelentă, fiind alcătuit, în p...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Miledy Naturals
Adresa: Str podului 13
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Constantinescu Eduard
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici