Mortar pentru zidit BCA - BCA fix
BCA fix - Mortar pentru zidit B.C.A.
Domeniu de utilizare : Acest mortar uscat este utilizat pentru înzidirea blocurilor de B.C.A. (legatura între blocuri, umplerea rosturilor de dupa înzidire si umplerea golurilor datorate ciobirii blocurilor de B.C.A. în limitele cerute de standardul de calitate al B.C.A. – blocuri).
Conditii de îndeplinit pentru suprafata suport :Blocurile de B.C.A. trebuie sa fie curate (desprafuite)pentru protejarea porilor existenti din fabricatie.Suprafetele de legatura trebuie sa fie umezite obligatoriu înainte de aplicarea mortarului.
Mod de preparare : Se amesteca continutul unui sac (25kg.) cu cca. 5-6 l. apa. Amestecarea electro-mecanica se face cca. 4 min. pentru obtinerea unei paste omogene.Dupa o pauza de cca. 5 minute se reamesteca2-3 minute.
Aplicare si montaj blocuri : Se aplica pasta preparata pe suport (fundatie pentru primul strat sau alt bloc pentru straturile urmatoare) cu mistria si se netezeste cu gletiera cu distanta între dinti de 6 mm. Dupa aplicarea mortarului se preseaza usor blocul de B.C.A. Umplerea si netezirea rosturilor dintre blocuri se va face în maxim 60 min.
Consum mediu : 1,8 – 2,4 kg / m2 ; consumul se refera la suprafetele de legatura.
Depozitare si valabilitate : Produsul se pastreaza înlocuri uscate, în ambalajul etans al producatorului, pe paleti de lemn si se va utiliza în maxim 12 luni de la data fabricarii.
Instructiuni de securitate : Datorita reactiei alcaline cu apa, a se evita contactul materialului cu ochii. Daca este cazul se recomanda spalarea ochilor cu apa din abundenta si consultarea medicului de specialitate.
Produse Zidarie
Fe1 flex este recomandat pentru placari cu gresie sau faianta pentru exteriorul cladirilor, dator...
Fx1 fix Domeniu de utilizare : Acest adeziv se utilizeaza pentru fixarea placilor ceramice (gres...
Tweet
Nume companie: | MINDO SA |
Adresa: | str. Herta nr. 45 |
Oras: | Dorohoi |
Judet: | Botosani |
Persoana de contact: | Serban CAZANISTEANU |
Telefon: | click aici |
Fax: | click aici |
Web: | click aici |