Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Case din lemn » placi multicui anticrapare

 

Placi multicui anticrapare (pentru traverse lemn CFR-AFER)

MiTek produce si distribuie in Romania o gama variata de conectori metalici de tip placa multicui utilizate in industria de fabricare a sarpantelor industrializate (grinzi cu zabrele) cat si la traversele din lemn pentru caile ferate avand rol de anticrapare.
Placile multicui fabricate de MiTek in UK, CEHIA, SUEDIA SI FINLANDA sunt certificate CE si agrementate de autoritatile feroviare din tarile Uniunii Europene. Toate tipurile de placi multicui MiTek sunt conforme cu cerintele standardului european EN14545:2008 „Structuri de lemn. Piese de fixare. Cerinte”.
Conectorii metalici anticrapare tip placi multicui sunt executati din fasii de tabla de otel pregalvanizat, grosimea tablei fiind intre 1 si 2 mm in functie de gradul de solicitare.
Date tehnice: S250GD+Z275 NAC/MAC/MBC, S280GD+Z275 NAC/MAC/MBC sau S350GD+Z275 NAC/MAC/MBC, in conformitate cu EN 10143 din 2006, EN 10326 din 2004 si EN 10346 din 2009. Stratul de acoperire zinc este de minim 275 g Zn/m2.

Conectorii anticrapare se mai utilizeaza in industria lemnului in special la fabricile de mobila cand cheresteaua este stivuita in vederea zvantarii sau a uscarii naturale cat si a uscarii fortate in uscatoare sau aburitoare.
Placa anticrapare are rolul de a stabiliza fibra lemnului pentru a nu mai crapa in procesul natural sau artificial de uscare al lemnului indiferent de esenta.
Pret: 2 RON
Galerie foto Placi multicui anticrapare (pentru traverse lemn CFR-AFER)
Placi multicui anticrapare (pentru traverse lemn CFR-AFER)

Produse Case din lemn


Presa hidraulica rotativa mark 8
Presa hidraulica rotative MARK 8 este destinata construirii fermelor si a sarpantelor de lemn, fo...
Circular EasyCut 828
Este un circular cu comanda numerica (CNC), conceput special pentru fabricantii de sarpante profe...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: SC MITEK INDUSTRIES GROUP SRL
Adresa: Str. Emil Garleanu nr. 4, Bl. V53D, Sc. A, Ap. 4
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Vasile Isache
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici