Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Sanatate / Cosmetica » Analize medicale » radiologie si imagistica

 

Radiologie si imagistica

Radiologie si imagistica

Platoul de Radiologie si Imagistica Medicala are in dotare cea mai noua si mai performanta aparatura din tara in acest moment si acopera totodata intreaga gama de servicii medicale imagistice care se pot efectua, de la radiografii pina la examene complexe de tip CT si IRM.
Alternative noninvazive si superioare in acuratete celor clasice in investigatii!
Bronhoscopie sau colonoscopie virtuala!
CardioCT, examen rapid, noninvaziv si precis!

DOTARE
Computer tomograf VCT 64 slice, permite efectuarea de examene rapide (scanarea cordului se face in 5 secunde), cu doze mici de iradiere, sectiuni subtiri pina la 0,5 mm, asigurind in acest fel precizie in stabilirea diagnosticului si o buna caracterizare a leziunilor foarte mici.
Acest tip de aparat permite pe linga efectuarea examenelor standard, efectuarea examenelor de tip angioCT pentru toate tipurile de regiuni (cap, git, torace, artere pulmonare -pina la subsegmentarele de ordin V, sau artere periferice) examene cardio si coronaro CT, calcularea scorului de calciu, colonoscopie virtuala etc.
 
Rezonanta magnetica HDX 1,5T, este virful de gama al firmei producatoare, dotat complet in ceea ce priveste softurile si antenele, permitand efectuarea tuturor tipurilor de investigatii, inclusiv cele de cord.
Asocirea celor doua metode, CT si IRM, in evaluarea cordului duce la stabilirea unui diagnostic cu o acuratete deosebita.

In dotarea departamentului se adauga:

- aparat de Radiologie Digitalizata care permite pe linga efectuarea unor radiografii performante, inregistrarea imaginilor pe CD, precum si stocare acestora in PACS;
- mamograf digitalizat ;
- osteo-densimetru, util in determinarea gradului de osteoporoza si in aprecierea riscului de fractura pe os osteoporotic;
- aparate de ultrasonografie, dotate cu toate tipurile de sonde si softuri, atat pentru cord si vase cat si pentru celelate tipuri de investigatii, inclusiv pentru sonoelastografie, o metoda moderna, de ultima ora, utila in caracterizarea leziunilor mamare.

Galerie foto Radiologie si imagistica
Radiologie si imagistica

Produse Analize medicale


Examinare Rezonanta Magnetica RM
Examinare Rezonanta Magnetica RM Metoda de acuratete, neiradianta, noninvaziva!- Cu ajutorul ace...
Examinare Tomografie Computerizata (CT)
Examinare Tomografie Computerizata (CT)Computer tomograf VCT 64 slice, permite efectuarea de exam...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Muntenia Medical Competences SA
Adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Oras: Pitesti
Judet: Arges
Persoana de contact: Liviu Constantin
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici