Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

rent a car timisoara




Daca doriti sa inchiriati o masina, moderna si fara limita de km la cele mai mici preturi din Timisoara atunci a-ti ajuns la locul potrivit. MVM Rent a car Timisoara doreste sa-si faca cunoscute serviciile sale de rent a car si va pune la dispozitie masini la preturi ieftine incepand de la 10 euro pe zi pentru masina inchiriata. In acest pret sunt incluse toate taxele necesare ( asigurare obligatorie, asigurare CASCO, rovinieta).
Firma noastra din Timisoara sa nascut din dorinta de a va oferi inchirieri auto in aeroport Timisoara si inchirieri masini Timisoara ieftin precum si autoturisme rent a car.
Datorita faptului ca avem un parc auto foarte mare cu masini de inchiriat in Timisoara suntem convinsi ca vom gasi impreuna o masina care sa satisfaca toate nevoie dumneavoastra.Dispunem de masini de inchiriat cu 7 locuri si autoturisme cu cutie automata.
Activam in acest domeniu de inchirieri auto Timisoara iar prioritarea pentru noi este satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de rent a car in Timisoara pastrand un raport calitate pret adecvat.
Va punem la dispozitie un parc de masini, autoturisme si microbuze marcile cele mai populare precum Toyota, Chevrolet, Citroen, Fiat, Hyundai, Opel, Renault, Ford, Skoda si Dacia.
Pret: 15 EUR
Galerie foto rent a car timisoara
rent a car timisoara

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: MVM Rent A Car Timisoara
Adresa: Timisoara
Oras: Timisoara
Judet: Timis
Persoana de contact: Stoisin Voita
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici