ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » PENTAGON SRL » Vanzare » Scule Si Accesorii

PENTAGON SRL

 

Scule Si Accesorii


 Metru din lemn cu tija de adancime din alama.Metru din lemn de fag cu extensie pentru masurarea tuturor intervalelor.Latime 3 mm - lemn fag rezistent cu sistem pliere rezistent.Extensia se poate prelungi pana la 20 cm restabilind referinta de masurare.

Metru din lemn croitorie tesaturi- tip 142 - 1m.Produs din lemn tare selectat.Gradatii in cm pe una din fete.

Metru din lemn croitorie tesaturi- tip 144 - 1m cu marca. Produs din lemn tare selectat.Gradatii in mm pe una din fete.Sectiune 10x22 mm

Metru lemn de 2m de culoare alba.Clasa III de precizie cu marcaj CE.Pliere si extindere usoara dreapta astfel incat vaarata totdeauna valoarea corecta.

Metru pamblica de croitorie - 150 cm din material textil din 10 in 10 cm culoare diferita gradatii in mm.  

Metru Telescopic · Adaptor universal pentru laser receptor . Valorile pot fi citite usor · Lungimea maxima 500 cm · Retractat lungime 121 5 cm · Incorporata nivela cu bula · Greutate 2 7 kg · Incl. husa

Cuter cu lama flexibila de 25 mm pentru curatire de vopsea sau alte acoperiri ale materialelor. Lame de schimb TB-25Pentru indepartarea urmelor diferitelor materiale exm. vopsea sau curatarea de alte impuritati.

Dispozitiv cu lama din otel inoxidabil de 60 mmRazuitor - rascheta -Nu se schimba lama.Pentru indepartarea urmelor diferitelor materiale exm. vopsea sau curatarea de alte impuritati.

Dispozitiv cu lama din otel inoxidabil de 43 mm. Nu se schimba lama.Pentru indepartarea urmelor diferitelor materiale exm. vopsea sau curatarea de alte impuritati.

Dispozitiv cu lama din otel inoxidabil de 25 mm Nu se schimba lama.Pentru indepartarea urmelor diferitelor materiale exm. vopsea sau curatarea de alte impuritati.

Dispunand de muchii ascutite lama BTC-1 ofera uzantele variate cum ar fi de taiere sau de razuire. De asemenea BTC-1 prezinta performante excelente de taiere de piele si foi de rasina.Lame BTB-1Pentru indepartarea urmelor diferitelor materiale exm. vopsea sau curatarea de alte impuritati.

Razuitor de 600 mm Razuitoarele OLFA BSR au fost concepute si dezvoltate dupa nevoile specialistilor din diferite domenii industriale. Aceste razuitoare au caracteristici de neintrecut fata de celelalte razuitoare de pe piata. Maner ComfortGrip pentru asigurarea unei prinderi sigure cu mana ...

14 produse - afisare de la 1 la 12 produse din totalul de 14

Vezi toate produsele adaugate de companiile din profitromania.ro in categoria Scule Si Accesorii


© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 26043 vizualizari