ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » PINTEXIM

PINTEXIM

PINTEXIM


Despre noi

PINTEXIM  este o societate cu capital integral romanesc, infiintata în 1994, avand ca obiect principal de activitate fabricarea si distributia produselor si ambalajelor din hartie si carton, editarea cartilor, brosurilor si altor publicatii, fabricarea articolelor de papetarie si birotica, toate dupa modele de conceptie proprie. 
Inca de la infiintare PINTEXIM a urmarit sa ofere produse si servicii de calitate si sa aiba o politica de preturi flexibila, orientata spre nevoile clientilor. 
Reteaua de distributie a companiei PINTEXIM SRL este sustinuta de o infrastructura bine organizata in cele doua puncte de desfacere, din Craiova (unde se afla sediul central si atelierele de productie) si Bucuresti. Distributia produselor se face cu mijloace proprii, comenzile sunt onorate prompt in orice localitate, transportul fiind gratuit. 
Oferta PINTEXIM SRL cuprinde articole de papetarie si birotica in numar de peste 1500 repere ce provin din productia proprie, indigena si din import . 
Prin implementarea Sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000 si certificarea acestuia, activitatea si preocuparea noastra in domeniul calitatii produselor si serviciilor sunt recunoscute de catre toti colaboratorii si clientii nostri. 
Compania PINTEXIM SRL va poate sprijini in activitatea dumneavoastra de aprovizionare prin: 
• Articole de papetarie : caiete, bloc notes-uri, registre, repertoare, rezerve caiet mecanic. 
• Articole de arhivare: dosare, bibliorafturi, caiete mecanice, cutii din carton, sfoara, mape de plastic si carton plastifiat, clipboard – uri,etc. 
• Articole din hartie si carton: hartie de scris, hartie copiator, hartie imprimanta A4 si A3 in 1- 4 exemplare, cartoane albe si color, cartoane pentru carti de vizita, formulare tipizate, calc. 
• Articole promotionale: agende si calendare, felicitari. 
• Accesorii pentru birou: cub hartie cu suport, post – it, capsatoare, perforatoare, agrafe, capse, scotch, indigo, lipici, tus pentru stampile, tusiere, tavite pentru documente, suporti verticali pentru reviste, suporti instrumente de scris, etc. 
• Tehnica de calcul si consumabile: calculatoare de birou, tonere, cerneala, dischete, CD-uri, DVD-uri etc. 
• Produse pentru copy shop: folii pentru laminat si indosariat, spire pentru indosariere, etichete autocolante, drapele, fanioane, harti de perete, etc. 
• Articole de prezentare si afisare: panouri de pluta si magnetice, flipchart-uri, whiteboard-uri, consumabile. 
• Instrumente de scris si rechizite : pixuri, stilouri, markere si evidentiatoare, rollere, acuarele, tempera, carioca, creioane, ghiozdane, penare, pensule, radiere, corectoare, etc. 
Atribuirea premiului I, in anii 2003 si 2004, in Topul Firmelor, de catre Camera de Comert si Industrie “Oltenia”, ne recomanda ca partener serios si un furnizor de nadejde al pietei de papetarie.
Inspirat din necesitatea omului ocupat, din respectul pentru calitate si din dorinta de a va putea oferi mai mult timp liber, magazinul nostru ofera papetarie de cea mai buna calitate, pentru oamenii ocupati, pentru oamenii care pretuiesc timpul liber.
Oferta noastra este si va fi rezultatul dorintelor solicitarilor si aprecierilor dumneavoastra.
Atitudinea PINTEXIM se reflecta prin calitate si diversitate, prin preturi competitive si prin politica echipei noastre de a mentine o legatura stransa cu clientii sai.
Preturile negociabile, termenele de plata, livrare gratuita, stocuri nelimitate toate acestea contribuie la o colaborare unica cu partenerii nostri.


Cele mai noi produse adaugate de PINTEXIM


Bloc notes A6 - brosat
Bloc notes A6, 50 file,  AR /DR,  brosat. http://birotica-si-papetarie...
Bloc notes A6 - cu spiră dublă
Bloc notes 50 file,  AR /DR,  cu spiră dublă. http://birotica-si-papetarie.ro/10-bloc-notes-ur...
Bloc notes A5 - spira dubla
Bloc notes A5, copertă tiparită la policromie pe hârtie de 150 gr/mp dublu cretată, interior arit...
Bloc notes A5 - broşat
Bloc notes A5 broşat, copertă tipărită la policromie pe hârtie de 150 gr/mp dublu cretată, interi...

Date de contact
Nume companie: PINTEXIM
Adresa: B-dul Carol I , nr. 5
Oras: Craiova
Judet: Dolj
Persoana de contact:
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 6704 vizualizari