ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Home » S.C. PROCOMEL S.R.L.

S.C. PROCOMEL S.R.L.

S.C. PROCOMEL S.R.L.


Despre noiSocietatea Procomel S.R.L. este specializată în comercializarea-distribuţia accesoriilor şi feroneriei de mobilă de cea mai înaltă calitate, din import direct de provenienţă EU, produsele şi serviciile noastre fiind oferite cumpărătorilor încă din anul 1993.


Luând în considerare cerinţele clienţilor noştri precum şi moda de ultimă oră ce se practică în proiectarea mobilei, am demarat de peste un an de zile o linie de producţie, prelucrând diferite profile din aluminiu cu secţiune şi finisaj foarte diverse. Materia primă de cea mai bună calitate, utilajele moderne, personalul bine instruit, combinaţiile inedite cu alte materiale (lemn, plastic), designerul bine pregătit permit obţinerea de produse finite şi subansamble ce satisfac cele mai exigente cerinţe. Oferim clienţilor noştri producători sau distribuitori, atât produse cu dimensiuni standard cât şi de dimensiuni sau forme speciale (la comandă), în funcţie de doleanţele acestora, garantând şi servicii de asistenţă în proiectare şi montaj. Prin utilizarea acestor produse obţineţi mobilier modern ce atrage atenţia cumpărătorilor fiind diferit faţă de oferta concurenţei şi în ton cu tendinţele de pe piaţă. Iată câteva produse oferite în mod obişnuit clienţilor noştri: rame de uşă pentru mobilier în şapte variante (inclusiv de dimensiuni mari, pentru şifoniere cu sistem de glisare), picioare de mobilier, mânere, console înclinate, poliţă iluminată internă-externă, oglindă cu lumina inclusă, picioare pentru mese şi măsuţe etc.


Termenele reduse de execuţie, preţurile accesibile (şi negociabile în funcţie de cantităţile comandate), calitatea produselor fac ca acestea să fie foarte apreciate de catre cei care vor să ofere clienţilor săi produse performante şi cu design nou, modern. În cazul în care am reuşit să vă atragem atenţia, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a obţine liste de preţ sau orice informaţii în legatură cu gama noastră diversă, şi nu uitaţi că noi oferim produse şi servicii ce fac diferenţa.
Cu stimă,
ERDÉLY ANDRÁS
director executiv
Cele mai noi produse adaugate de S.C. PROCOMEL S.R.L.


Amortizor inchidere pentru usi mobilier
Produs foarte util pentru a ridica nivelul de confort la inchiderea usilor in cazul unui mobilier...
Promotie manere tragatoare mobila - POLIPLAST Italia
Discount 40% din preturile afisate indiferent de cantitate si valoare. Promotie valabila pe peri...
Picior masa sectiune patrata
Executam picioare masa sectiune patrata 45x45mm sau 60x60mm, din profil aluminiu eloxat, fixare c...
Cablu de legatura
Cablu de legatura pentru efectuarea instalatiei de iluminat pentru mobilier. Lungime 2m. Pretul ...

Date de contact
Nume companie: S.C. PROCOMEL S.R.L.
Adresa: str.BUDVAR nr.35
Oras: Odorheiu Secuiesc
Judet: Harghita
Persoana de contact: ERDELY ANDRAS
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 13219 vizualizari