Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

PROMA MACHINERY S.R.L.

 

Masini de sanfrenat si debitat cu oxigaz GBC CUT (CBG-Italia)

Masini de sanfrenat si debitat cu oxigaz GBC CUT (CBG-Italia)
Diametre de lucru 4"-80" diametre externe ale tevii, Pozitii de lucru ale rolelor 4”-16”/16”–32”/32”–80”, Axe pentru pozitionarea arzatorului 3 axe, Avansul mecanic sau electromecanic cu comanda de la distanta, Alimentare 220 V (alte tensiuni la cerere). Masina de sanfrenat si debitat cu oxigaz GB CUT (CBG-Italia) poate realiza debitari si sanfrenari pentru tevi cu diametrul de 4” pana la 80”. Taierea si sanfrenarea se realizeaza prin intermediul unei arzator (la comanda arzator cu acetilena/propan). Suportul pentru arzator este echipat cu indicator de pozitionare a punctului de debitare/ sanfrenare pentru a permite arzatorului sa fie pozitionat corespunzator in punctul de pornire. Sistemul de fixare al tevii vine dotat cu doua lanturi de prindere si patru role de reglaj, obtinadu-se astfel taieri drepte si precise. Lanturile de prindere ofera si rolul de avans pentru taiere, in doua varianta, una manuala printr-un actionarea lantului printr-un cric sau, altenrativ, prin actionare electromecanica a acestuia (avansul electromecanic poate fi comandat separat ca accesoriu optional).

PARAMETRI TEHNICI GBC CUT Diametre de lucru 4"-80" diametre externe ale tevii Pozitii de lucru ale rolelor 4”-16”/16”–32”/32”–80” Axe pentru pozitionarea arzatorului 3 axe Avansul mecanic sau electromecanic cu comanda de la distanta Alimentare 220 V (alte tensiuni la cerere)

Masina de sanfrenat si debitat cu oxigaz GB CUT (CBG-Italia)  poate realiza debitari si sanfrenari pentru tevi cu diametrul de 4” pana la 80”. Taierea si sanfrenarea se realizeaza prin intermediul unei arzator (la comanda arzator cu acetilena/propan). Suportul pentru arzator este echipat cu indicator de pozitionare a punctului de debitare/ sanfrenare pentru a permite arzatorului sa fie pozitionat corespunzator in punctul de pornire. Sistemul de fixare al tevii vine dotat cu doua lanturi de prindere si patru role de reglaj, obtinadu-se astfel taieri drepte si precise. Lanturile de prindere ofera si rolul de avans pentru taiere, in doua varianta, una manuala printr-un actionarea lantului printr-un cric sau, altenrativ, prin actionare electromecanica a acestuia (avansul electromecanic poate fi comandat separat ca accesoriu optional).

Galerie foto Masini de sanfrenat si debitat cu oxigaz GBC CUT (CBG-Italia)
Masini de sanfrenat si debitat cu oxigaz GBC CUT (CBG-Italia)

Produse Masini de prelucrat tevi


Masini de sanfrenat si debitat tevi la rece hidraulice SUPERCUTTER HD (GBC-Italia)
Masini de sanfrenat si debitat tevi la rece hidraulice SUPERCUTTER HD (GBC-Italia) ...
Masini de sanfrenat si debitat tevi la rece pneumatice sau hidraulice MCA 24(GBC-Italia)
Masini de sanfrenat si debitat tevi la rece pneumatice sau hidraulice MCA 24(GBC-Italia) A...
Disc de şlefuit ∅ 305 mm cu fixare rapidă (PROMA-CEHIA)
Disc de ÅŸlefuit ∅ 305 mm cu fixare rapidă (PROMA-CEHIA) Disc de ÅŸlefuit ∅ 3...
Bandă de şlefuit 100 x 915 mm (PROMA-CEHIA)
Bandă de ÅŸlefuit 100 x 915 mm (PROMA-CEHIA)   granulaÅ£ie 40 cod art. â„– 60605...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: PROMA MACHINERY S.R.L.
Adresa: Sos. Centura , nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Eugen Dobrovolschi
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici