Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

PROMA MACHINERY S.R.L.

 

PANOUL ELECTRONIC DE CONTROL BRAIN EVO

PANOUL ELECTRONIC DE CONTROL „BRAIN EVO” - RMU Panoul profesional electronic de control, direct programabil, tipul MASTER, este dotat standard cu tastatura si diplay grafic. Panoul de control tip “BRAIN EVO” conceput pentru a evita defectiunile datorate incursiunilor de particule de metal reziduale, fiind perfect pentru liniile de productie automate complexe. Extrem de flexibil in utilizare, panoul de control tip “BRAIN EVO” poate gestiona usor toate accesoriile disponibile la linia dvs. de productie: rotirea automata a axelor de lucru, miscarea automata a axului masinii pe verticala, sistemele de alimentare automate ale materialului, precum si alte dispozitive si accesorii speciale. Functii programabile pentru marcare text in linie, arcuit sau in oglinda, serii de numere si productii intermediare, data, ora, calendar, numere speciale. Marcarea de forme grafice in linie si arcuit logo-uri si machete grafice vectoriale in format dxf. Asistenta in programare afisarea instructiunilor de baza pe ecran, functiile de previzualizare si diagonza. Marcarea de fonturi si coduri speciale matrite de date 2D si coduri OCR, matrite punct pentru font-uri 5x7 si 11x16, linii continue de font-uri, font-uri true type speciale. Porturi de comunicare RS232, RS485, port-uri paralele de intrare/iesire, date primite direct de la cititoarele de coduri de bara, port USB, port IP/TCP. Integrarea in liniile de productie automate posibilitatea de incarcare a programului de la distanta. Repetarea automata a programului de executat cu fisiere .txt, programabil cu sisteme wireless de comunicare. Accesorii functia de pornire/oprire de la distanta, alimentare la baterie. Greutate 2,4 kg.   BRAIN EVO Functii programabile pentru marcare text in linie, arcuit sau in oglinda, serii de numere si productii intermediare, data, ora, calendar, numere speciale Marcarea de forme grafice in linie si arcuit logo-uri si machete grafice vectoriale in format dxf. Asistenta in programare afisarea instructiunilor de baza pe ecran,   functiile de previzualizare si diagonza Marcarea de fonturi si coduri speciale matrite de date 2D si coduri OCR   matrite punct pentru font-uri 5x7 si 11x16   linii continue de font-uri   font-uri true type speciale Porturi de comunicare RS232, RS485   port-uri paralele de intrare/iesire   date primite direct de la cititoarele de coduri de bara   port USB   port IP/TCP Integrarea in liniile de productie automate posibilitatea de incarcare a programului de la distanta   repetarea automata a programului de executat cu fisiere .txt programabil cu sisteme wireless de comunicare Accesorii functia de pornire/oprire de la distanta   alimentare la baterie Greutate 2,4 kg

Panoul profesional electronic de control, direct programabil, tipul MASTER, este dotat standard cu tastatura si diplay grafic.  Panoul de control tip “BRAIN EVO” conceput pentru a evita defectiunile datorate incursiunilor de particule de metal reziduale, fiind perfect pentru liniile de productie automate complexe.

Extrem de flexibil in utilizare, panoul de control tip “BRAIN EVO” poate gestiona usor toate accesoriile disponibile la linia dvs. de productie: rotirea automata a axelor de lucru, miscarea automata a axului masinii pe verticala, sistemele de alimentare automate ale materialului, precum si alte dispozitive si accesorii speciale.

Pret: 0 EUR
Galerie foto PANOUL ELECTRONIC DE CONTROL BRAIN EVO
PANOUL ELECTRONIC DE CONTROL BRAIN EVO

Produse Instrumente De Reglare Automata Si Control


BANC MOBIL DE LUCRU
BANC MOBIL DE LUCRU - RMU-ITALIA Banc mobil de lucru cu 4 roti poate fi utilizat pentru toate mas...
ROBOTI CU 2,3,4 AXE ARTICULATE MULTIFUNCTIONAL R.1 SCARA ROBOT
ROBOTI CU 2,3,4 AXE ARTICULATE MULTIFUNCTIONAL „R.1 SCARA ROBOT” Robotul cu 2,3,4 ...
DISPOZITIV DE COMANDA PORNIT/OPRIT LA DISTANTA CU CABLU
DISPOZITIV DE COMANDA PORNIT/OPRIT LA DISTANTA CU CABLU RMU-ITALIA. Tipul de conectare control el...
SISTEM DE COMANDA LA DISTANTA WIRELESS
SISTEM DE COMANDA LA DISTANTA WIRELESS RMU-ITALIA Programare directa de la PC prin software-ul Z...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: PROMA MACHINERY S.R.L.
Adresa: Sos. Centura , nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Eugen Dobrovolschi
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici