Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Automate vocale

Vindem si implementam sisteme automate de difuzare a anunturilor vocale sau muzicale. Produsul bBox porneste automat mesajul inregistrat cu ajutorul unui contact NO sau prin RS232 sau retea, care poate veni de la un buton, mini-tastatura, de la diferiti senzori, precum: senzor de miscare, senzor de temperatura, senzori de fum, alarme pentru case sau industriale, bariera cu infrarosii, contact la ichiderea/deschiderea usilor, etc.

Dispozitivul bBox poate fi utilizat in domenii, precum: puncte de vanzare, locuri publice, mobilier urban si stradal, animarea locurilor culturale si turistice, muzee, expozitii, securitate industriala - roboti si masini automate cu sinteza vocala
Transport: autobuze, autocare, trenuri avioane, metrou, ascensoare, nave maritime, etc. bBox se poate integra de asemenea in sisteme de alarma si securitate in apartamente, magazine, birouri si controlul accesului, la distribuitoare automate-dialog interactiv cu masina, mesaje de securitate a muncii pe utilaje de santier sau industriale, etc.

Dispozitivul reda mesajele sau programul muzical stocate pe un SD card sau MMC card, asemanatoare celor folosite la aparatele foto.

Mesajele pot fi simple informatii, publicitate sau o promovare de produse, mesaje de securitate - preventive sau reactive, instructiuni de utilizare, intrebuintare, diverse sunete precum sirene, bip-uri, clopote sau muzica la calitate CD.

Un card de 32Mb asigura 40 minte de mesaje sau muzica la calitate CD. Un card de 8Gb asigura 176 de ore calitate CD sau 512 ore la calitate vocala. Aceste dispozitive pot inlocui cu succes instalatii sofisticate de redare a sunetului, la costuri mult mai scazute si cu o eficienta mai mare in conditii mai sigure.

Pret: 1 RON
Galerie foto Automate vocale
Automate vocale

Produse Actionari Si Roboti Industriali


Pontaj cu amprenta digitala
Comercializam si instalam sisteme de pontaj electronic cu citirea amprentei digitale. Foarte sigu...
Management parcare auto
Furnizam solutii moderne pentru controlul accesului auto in parcari cu trafic controlat. Sistemul...
Totem statie carburanti
Vindem si instalam sisteme electronice in tehnologie LED pentru afisarea preturilor pe totemurile...
Cantare mecanice pentru animale
Cantare mecanice special utilizate pentru cantarirea animalelor de talie mica sau mare. Capac...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: ROBOMAT Srl
Adresa: Str. Chimistilor, Nr. 5 - 9
Oras: Timisoara
Judet: Timis
Persoana de contact: Mattei Marcel
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici