ProfitRomania.ro
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Firme » Romcarbon SA » Despre noi

Romcarbon SA

 

Despre noi

ROMCARBON este o companie romaneasca care actioneaza in principal in domeniul procesarii maselor plastice, deservind cu precadere sectorul alimentar si pe cel agricol prin ambalajele din plastic pe care le produce. Avand o traditie de peste 60 de ani in prelucrarea polimerilor, ROMCARBON este astazi un brand cunoscut pe piata romaneasca, dar si pe piata europeana in domeniul in care activeaza. In ultimii 3 ani societatea a deschis o noua directie de dezvoltare in domeniul reciclarii maselor plastice si a productiei de materii prime si compounduri virgine si reciclate. 

In prezent, ROMCARBON produce si comercializeaza:

Ambalaje din polipropilena (rafie)

Romcarbon este lider pe piata din ROMANIA de saci mici din polipropilena. Portofoliul de produse cuprinde saci laminati, nelaminati, dublati cu polietilena, cu valva, tesatura polipropilena, banda polipropilena. Acestia sunt destinati  ambalarii produselor pulverulente sau granulare, cu capacitate de inglobare a 5-50 kg, precum zahar, orez, faina, cereale, sare, azotati, ingrasaminte, var, ciment, nutreturi, furaje animale, etc.

 

Ambalaje din polietilena

ROMCARBON este primul producator roman de folie coextrusa in 3 straturi de dimensiuni mari, cuprinse intre 2 - 12 m latime. Gama de produse cuprinde folie basic, folie de uz general din polietilena, folie pentru constructii, folie pentru solarii, folie si huse termocontractibile imprimate, folie transparenta pentru germinatia plantelor.

 

Ambalaje din polistiren expandat

Romcarbon produce caserole din polistiren expandat – clasice sau absorbante – si catering fiind utilizate pentru ambalarea carnii si preparatelor din carne, fructelor, legumelor, produselor de panificatie, produselor tip fast food si catering.

 

Filtre auto si industriale

ROMCARBON a inceput productia de filtre in anul 1962, fiind unul dintre primii producatori de filtre auto din Romania. Gama de produse cuprinde atat filtre auto (de aer,  de ulei, de combustibil, de cabina), cat si filtre industriale (pentru utilaje agricole, nave maritime, compresoare, etc).

 

Echipamente de protectie a cailor respiratorii

ROMCARBON este unicul producator de echipamente de protectie a cailor respiratorii din Romania. Portofoliul de produse cuprinde urmatoarele categorii: aparate izolante, cartuse filtrante, echipamente pentru protectie civila si uz militar, masti integrale, semimasti, echipamente pentru utilizare speciala, accesorii.

 

Compound-uri plastice si polimeri regenerati (materii prime secundare)

Gama de produse este gandita astfel incat sa cuprinda compusi standard si produse personalizate deopotriva, ambele bazate pe polimeri primari cu aditie de talc, creta, fibra de sticla, elastomeri, dar si alte materiale in functie de aplicatia finala a produsului.

Compound-uri plastice din polipropilena/poliamida ranforsata cu filer mineral, fibra de sticla ( pana la 30 %) natur sau color. Compound-uri bazate pe alte tipuri de polimeri, „tailor made” conform solicitarilor clientilor: cu ignifuganti, aditivi, stabilizator UV, etc.

Materiale plastice regenerate sunt obtinute prin prelucrarea deseurilor din plastic post consum si post industrial.

 

Suporti trafic rutier din PVC

 

Produsul se executa din PVC reciclat si se foloseste pentru sustinerea indicatoarelor rutiere temporare, balize pentru marcarea sau delimitarea zonelor de drum in lucru sau alte delimitari, ca de exemplu parcari.

 

Certificari

Menţinem certificarea Sistemul de Management Integrat calitate si mediu, in conformitate cu standardele ISO 9001:2008 si ISO 14001: 2004.  Ambalajele din PE, PS si PP produse de ROMCARBON, se aliniaza cerintelor de reglementare nationale si UE in domeniu, compatibilitatea cu produsele alimentare fiind atestata de rezultatele obtinute in laboratoare acreditate. Mai mult, sacii PP sunt certificati de către LABORDATA-Germania cu privire la transportul substantelor periculoase. Filtrele produse de ROMCARBON sunt certificate de catre AFER si RAR.

 

 


Tip companie:
Producator
Domenii de activitate:
Ambalaje plastic

Date de contact
Nume companie: Romcarbon SA
Adresa: Str. Transilvaniei, nr.132
Oras: Buzau
Judet: Buzau
Persoana de contact: Manaila Ana Maria
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici

© Copyright 2011 ProfitRomania.ro | Termeni si conditii | 1605 vizualizari