Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Cleme sir

Firma noastra va ofera din stoc o gama larga de cleme sir, gama ce cuprinde mai multe modele, functie de tipul conexiunii, si anume:

Cleme sir cu surub - Seria UT - conectarea conductorului se face cu ajutorul surubulului de strangere

Cleme sir cu arc - Seria ST - Contactul electric este realizat cu ajutorul unui arc ce exercita o forta constanta asupra conductorului, realizand astfel un contact electric rezistent la socuri si vibratii

Cleme sir push-in - Seria PT - Conductorul pregatit (dezizolat) este introdus direct in clema. Contactul electric este realizat rapid, simplu, fara unelte speciale. Aceste cleme se mai numesc 'cleme rapide' datorita timpului de montare foarte scurt. Este necesara o surubelnita obisnuita atunci cand se doreste scoaterea conductorului din blocul terminal.

Cleme sir QT - in utilizarea acestui tip de cleme, conductorul nu mai necesita pregatire in prealabil (dezizolare si/sau sertizare). Conductorul izolat este introdus in clema, se actioneaza parghia de blocare iar contactul electric este realizat de un set de cutite ce taie izolatia conductorului.

Cleme sir RT - sau cleme sir cu papuci electrici se folosesc atunci cand contactul electric trebuie realizat cu papuci electrici inelari (rotunzi) izolati sau neizolati.

Mai multe detalii despre clemele sir oferite de noi puteti gasi pe site-ul nostru www.rominterface.ro. Tot de aici se pot descarca cataloagele ce contin toate informatiile tehnice cu privire la clemele sir.





Pret: 1.5 RON
Galerie foto Cleme sir
Cleme sir

Produse Echipamente electrice


Imprimanta Portabila BMP21 Plus
Imprimanta portabila, conceputa special pentru mediul industrial, poate inscriptiona prin transfe...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: ROMINTERFACE IMPEX SRL
Adresa: Str. Ghe. Dem Teodorescu, Nr. 30A, Sector 3, Bucuresti
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Stefan Velniceru
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici