Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Scule / Unelte » Aparate de sudura » aparat sudura tip

 

Aparat sudura tip inverter MONOFAZAT ( MMA / WIG Lift Arc) T

Invertor sudura cu electrozi (MMA) si Wig Lift Arc (Wig cu amorsarea arcului electric prin atingere), cu tehnologie IGBT, realizat in conformitate cu normele internationale IEC 60974-1

Despre tehnologia IGBT:

Echipamentul are performante remarcabile de sudare, caracteristici dinamice foarte bune si arc stabil, datorita tehnologiei IGBT, (Insulated-Gate Bipolar Transistor).
Tehnologia IGBT este ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia, astfel, invertoarele de sudura pot fi utilizate la capacitate maxima pana la 80% din timp (DA). Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 8 minute dupa care necesita o pauza de numai 2 minute pentru racire, astfel tehnogia IGBT a permis cresterea eficientei cu 30%.

Nota:

D.A. = durata activa : reprezinta timpul exprimat in procente in care aparatul functioneaza fara intrerupere si fara a apare pericolul supraincalzirii. Se calculeaza luand ca referinta o perioada de 10 min. Astfel pentru D.A. = 60 %, putem suda continuu timp de 6 min. fara ca aparatul sa se supraincalzeasca, dupa care trebuie sa facem o pauza de 4 min. Durata activa a fost stabilita considerand o temperatura a mediului ambiant de + 40 0C.

Clasa de protectie = Indica gradul de protectie pe care-l are aparatul impotriva patrunderii particolelor solide si lichide. Aparatele ce au clasa de protectie IP 23S pot fi utilizate in spatii interioare si exterioare.
Descriere:

Sursa sudura de curent continuu, tip invertor, ULTRA USOARA cu reglaj continuu a tensiunii arcului, destinata sudarii profesionale cu electrozi inveliti (MMA) si sudare Wig (Tig) cu amorsarea arcului prin atingere (Lift Arc), utilizabil pentru toate categoriile de lucrari , in regim mediu de lucru , utilizabila atat in spatii inchise, cat si in exterior. Destinat lucrarilor de confectii metalice medii.

Destinat pentru sudarea materialelor din : otel carbon si slab aliat , otel inoxidabil , aluminiu ,cupru etc. Sudeaza cu electrozi cu invelis, rutilic (supertit) bazic. Sudeaza cu electrozi de otel, electrozi inox, electrozi aluminiu, electrozi fonta, electrozi cupru.
Sudeaza cu electrozi inveliti cu diametru de maxim 3,25mm (sudeaza 1-2 electrozi si cu diametrul de 4,0mm).

Sudeaza cu electrozi de Wolfram de maxim 2 ,4mm (grosimea minima de sudare in Wig 1,0 mm si maxim 5,0 mm). Aparatul de sudura este funcţional la altitudine ridicată. Se caracterizează prin masă compactă, greutate ultra uşoară, instalare şi utilizare simpla în comparaţie cu alte produse din aceeaşi categorie.


Prevazut cu :

• Panou de comanda digital, montat pe sursa de sudare cu indicarea curentului de sudare si comutator MMA/Wig;
• Intrerupator de alimentare ;
• Conector cupla rapida 35-50 mm2 pentru legarea clestelui de masa si a clestelui port electrod ;
• Ventilator incorporat pt. racirea sursei si protectie automata la suprasarcina, cu indicator luminos ;
• Potentiometre de reglare a curentului de sudare ;

Caracteristici tehnice:
Tensiune electrică (V/Hz) 230±15%V, 50/60Hz
Performanţă reţea (kVA): 4,4
Tensiune la mers în gol (V): 56
Curent de sudură (A): 20-130
Dimensiuni electrozii (mm) 2.5-3,25
Durata activa (%)
130A-60% ( la 40 grade Celsius)
100A-100% ( la 40 grade Celsius)
Eficienţă % ≥ 80%
Factor de putere (cos Y) ≤ 0,8
Clasa de izolare: F
Grad de protecţie al învelişului: IP21S
Greutate (kg): 2,5
Dimensiuni exterioare (mm): 235x87x140


Functii la sudarea cu electrozi (MMA):

Curent = Curentul de sudare. Curentul de sudare se stabileste in functie de grosimea tablelor sau diametrul electrodului invelit. Un curent de intensitate mai mare va produce o patrundere mai buna si o baie mai mare a metalului topit.

Arc force = Stabilitatea arcului (Arc Force). Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului. Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului. Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune. Pentru valori mici atribuite functiei se obtine un arc linistit si cu putini stropi, iar la valori mari arcul devine mai intens si mai zgomotos, dar cu patrundere mai buna. Functia este predefinita.

Hot start = Curentul de amorsare (Hot start). La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare. Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului. Functia este predefinita

Anti Stick = previne lipirea electrodului. Functia este predefinita.



IN COMPONENTA ECHIPAMENTULUI INTRA :

• Sursa sudare tip invertor IGBTGORILLA POCKETPOWER 140 • Cablu de alimentare 4x4 mm2 – 3 m, cu fisa 16 A/230 V. • Cablu de masa de 3,0 m cu cleste de masa clema 150 A • Cablu cu portelectrod de 3,0 m cu portelectrod 150 A, Masca sudor de mana echipata cu filtru masca, ciocan zgura combinat cu perie sarma, cutie de transport din plastic.
Pret: 136.97 EUR
Galerie foto Aparat sudura tip inverter MONOFAZAT ( MMA / WIG Lift Arc) T
Aparat sudura tip inverter MONOFAZAT ( MMA / WIG Lift Arc) T

Produse Aparate de sudura


iWELD PLASMA CUT 40 Digital
Plasma cut 40 Digital este un sistem profesional de tăiere cu plasmă de 40A extrem de portabi...
APARAT SUDURA TIP INVERTER MONOFAZAT HD 160 LT DIGITAL
APARAT SUDURA TIP INVERTER MONOFAZAT ( MMA / WIG LIFT ARC) TEHNOLOGIE IGBT HD 160 LT DIGITAL iWEL...
Aparat sudura tip inverter MONOFAZAT ( MMA / WIG Lift Arc) T
Invertor sudura cu electrozi (MMA) si Wig Lift Arc (Wig cu amorsarea arcului electric prin ating...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Saga Tech
Adresa: STR SOARELUI NR 10/A
Oras: Oradea
Judet: Bihor
Persoana de contact: Matyasi Gabor
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici