Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Usi Yale Feronerie » sistem electric usa

 

Sistem electric usa beci, piston electric usa beci

Usa pentru beci actionata electric la un pret corect, va ajuta sa deschideti fara efort un chepeng de subsol sau beci chiar si de 200 kg. Acesta va ofera libertate in designul usii, putand fi placata cu parchet, gresie, piatra decorativa, marmura....etc.

Avantajele estetice sunt si ele nenumarate, usa poate fi amplasata acum in orce loc din casa nemaifiind nevoie de manere inestetice, usa devine invizibila (vezi foto)

Avantajele automatizarii în utilizarea unui deschizător de uși electric pentru o ușă de subsol:

Comoditate: Un dispozitiv de deschidere a ușii electric vă permite să deschideți și să închideți ușa de la subsol prin apăsarea unui buton sau printr-o aplicație pentru smartphone, eliminând nevoia de a deschide și închide manual ușa.

Siguranță: Un dispozitiv de deschidere a ușii electric poate fi integrat cu caracteristici de siguranță, pentru a proteja obiectele valoroase depozitate la subsol, asigurând securitatea și protecția obiectelor dumneavoastră de valoare în timp ce sunteți plecat în vacanță.

Securitate: Dispozitivele de deschidere a ușilor electrice pot avea caracteristici de securitate suplimentare, cum ar fi intrarea fără cheie, acces la distanță și monitorizare, care pot oferi o liniște sporită atunci când sunteți departe de casă.

Accesibilitate: Un dispozitiv electric de deschidere a ușii poate facilita accesul persoanelor cu limitări de mobilitate sau in varstă la subsol.

Personalizare: Deschizătoarele electrice de uși pot fi integrate cu sistemele de automatizare a locuinței, ceea ce permite personalizarea și controlul ușii de la distanță.

Sitemul este complet este compus din: piston electric (forta adaptata nevoilor dvs) controller, alimentator, telecomanda si suporti fixare.
Foarte usor de montat, poate fi montat de orce persoana cu abilitati tehnice medii.

Este disponibila si varianta de automatizare SmartHome eWeLink compatibil cu Alexa Google Home IFTTT compatibil IOS - Android cu WiFi cu o simpla apasare pe butonul virtual de pe ecranul telefonului sau prin comanda vocala pentru cei ce au un sistem smart home poti deschide o usa grea de la beci, pivnita, subsol, crama, pod sau fereastra, aerisire de masarda.

Nota: Nu confectionam, nu montam usi de beci doar va furnizam automatizarea !








cautari similare: Sistem de ridicat usi beci, Chepeng electric, Mecanism trapa subsol, Amortizor trapa beci, Capac beci cu parchet, Usi pentru beci orizontale, deschidere electrica capac beci, capac beci automatizat, capac beci automatizat pret, sistem electric usa beci, capac beci cu gresie, capac beci cu telescop, chepeng electric beci pret, telescoape electrice oblon beci, piston electric usa beci
Pret: 1998 RON
Galerie foto Sistem electric usa beci, piston electric usa beci
Sistem electric usa beci, piston electric usa beci

Produse Usi Yale Feronerie


Actuatoare electrice liniare 12V - Preț importator
Actuatoarele liniare pot inlocui pistoanele hidraulice sau pneumatice asigurind o forță mare cu c...
Convertoare 220V - 110V 300W, 500W, 750W, 2000W, 5000W
Transformator 220V-110V 300W Gama Premium Garantie 3 ANI! Recomandat KitchenAid (versi...
Vand magazin online de top premium www-0lx.ro
Când vindeți online, alegerea unei platforme de comerț electronic este unul dintre cei mai import...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Complet Computer Serv srl
Adresa: Bd. N Titulescu 3
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Adriela Paun
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici