Branza de vaci
Branza de vaca grasa cu un continut de 70% apa si 3% grasime si branza de vaca dietetica avand 80% apa si 0.5% grasime.
Fiind o sursa importanta de proteine usor asimilabile, calciu, fosfor si vitamine din complexul B, branza de vaci grasa e mai bine sa fie folosita în stare naturala, pe cand cea degresata - pentru budinci si alte preparate culinare.
Forma de prezentare: la galetusa sau punga de 0.5kg si 1kg, in galeti de 5kg si 10kg.
Produse Lactate
Cascaval de Suceava
Cascavalul de Suceava este un produs 100% natural, obtinut din lapte proaspat de vaca dupa o rete...
Cascavalul de Suceava este un produs 100% natural, obtinut din lapte proaspat de vaca dupa o rete...
Cascaval Dalia - calup
Cascavalul Dalia calup fabricat din lapte de vaca proaspat, este recomandarea noastra pentru pizz...
Cascavalul Dalia calup fabricat din lapte de vaca proaspat, este recomandarea noastra pentru pizz...
Smantana proaspata
Smantana proaspataGrasimea: 15%, 20%, 30%, friscaContine: smantana pasteurizata, culturi lactice ...
Smantana proaspataGrasimea: 15%, 20%, 30%, friscaContine: smantana pasteurizata, culturi lactice ...
Smantana pentru frisca
Smantana pentru friscaGrasimea: 15%, 20%, 30%, friscaContine: smantana pasteurizata, culturi lact...
Smantana pentru friscaGrasimea: 15%, 20%, 30%, friscaContine: smantana pasteurizata, culturi lact...
Recomanda si prietenilor tai
Tweet
Date de contact
Nume companie: | Tudia |
Adresa: | Str. Stefan Dracinschi, Nr.12A |
Oras: | Suceava |
Judet: | Suceava |
Persoana de contact: | Florin Burac |
Telefon: | click aici |
Fax: | click aici |
Web: | click aici |