Cascaval Dalia - 200-400gr.
Cascavalul Dalia are miros si gust placut, caracteristic brânzeturilor oparite, consistenta semitare sau moale si pasta fina, usor elastica, care la rupere se desface în fâsii. Cascavalul se recomanda a fi consumat ca atare, sub forma de tartine, ca aperitiv sau asociat cu diferite legume, precum si la obtinerea diferitelor preparate de patiserie sau culinare (budinci, placinte, pizza, cu paste fainoase s.a.).
Forma de prezentare: cascaval Dalia dreptunghiular sau rotund, la gramaj de 200-400gr., ambalat in folie de plastic sau vidat in punga termocontractibila.
Produse Lactate
Branza de burduf - baton
Branza de burduf TUDIA din Bucovina este o specialitate culinara apreciata pentru prospetimea si ...
Branza de burduf TUDIA din Bucovina este o specialitate culinara apreciata pentru prospetimea si ...
Cascaval Rucar calup
Cascaval Rucar gustos si sanatos preparat dupa o reteta traditionala, datorita gramajului este pe...
Cascaval Rucar gustos si sanatos preparat dupa o reteta traditionala, datorita gramajului este pe...
Cascaval Dalia - calup
Cascavalul Dalia calup fabricat din lapte de vaca proaspat, este recomandarea noastra pentru pizz...
Cascavalul Dalia calup fabricat din lapte de vaca proaspat, este recomandarea noastra pentru pizz...
Cascaval de Suceava
Cascavalul de Suceava este un produs 100% natural, obtinut din lapte proaspat de vaca dupa o rete...
Cascavalul de Suceava este un produs 100% natural, obtinut din lapte proaspat de vaca dupa o rete...
Recomanda si prietenilor tai
Tweet
Date de contact
Nume companie: | Tudia |
Adresa: | Str. Stefan Dracinschi, Nr.12A |
Oras: | Suceava |
Judet: | Suceava |
Persoana de contact: | Florin Burac |
Telefon: | click aici |
Fax: | click aici |
Web: | click aici |