Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Sanatate / Cosmetica » Creme si unguente » diagnostic computerizat acupunctura

 

DIAGNOSTIC COMPUTERIZAT ACUPUNCTURA VENTUZE CU SANGERARE GOASA REIKII

DIAGNOSTIC COMPUTERIZAT INCLUSIV GINECOLOGIC SAN PROSTATA NEINVAZIV FARA RECOLTARI RAPID SI SIGUR,ACUPUNCTURA ELECTROPUNCTURA GOASA MASAJE SIATSU ANTICELULITIC MASAJE MAGNETICE , VENTUE CU SANGERARE CARE DAQI, Pentru  CIRCULATIA SANGELUI SI FLUXUL MERIDIANELOR BLOCATE O MICA DESCRIERE;o boala fierbinte cu spaimelor frecvente, convulsii, şi de nebunie, să trateze canalele de sânge. Utilizaţi numărul patru lancea ac. Dispersa rapid atunci când există un exces. Atunci când există nebunie şi o pierdere de păr, trata sânge şi inima.

Utilizarea acului lancea pentru a trata canalele de sânge este o trimitere la luare de sânge. Indicaţiile de luare de sânge pentru atenuarea căldură, convulsii, şi suferinţă mentală a persistat, în timpurile moderne. De exemplu, atunci când se tratează Jing (bine), puncte de la începutul sau la sfârşitul meridiane, indicaţie generală care a ajuns până la noi astăzi este pentru febra si boli psihice.

Acul Lance este, de asemenea, recomandat, în acelaşi capitol din Lingshu, pentru tratamentul unei boli la cald în cazul în care întregul corp se simte grele şi centrul de intestine este fierbinte, şi atunci când există spasme in jurul ombilicului, şi în piept şi coaste sunt pline. Printre punctele propuse care urmează să fie sângerate sunt "acele puncte cu privire la fisuri de degetele de la picioare." Sânge desen, care este menţionat în mod repetat în acest capitol de Lingshu, este, de obicei însoţit de instrucţiuni de faptul că ar trebui să se scurgă din navele Luo, care sunt descrise în acest text ca navele vizibil, aparent corespunzătoare vene. De exemplu, se spune că ar trebui să examineze mai sus glezna pentru a vedea dacă canalele Luo sunt pline, în caz afirmativ, de scurgere până la sânge este văzut.

Un capitol întreg al Lingshu este dedicată navelor Luo în care întrebările au răspuns cu privire la sange-permiţându-terapie. Se spune că: "Atunci când sange si qi-ul sunt atât abundente şi qi-ul yin este din belsug, sângele va fi alunecoase, astfel încât needling va face ca acesta pentru a trage afară." Pe de altă parte, "Când are loc sângerare mult cu needling, dar culoarea nu se schimbă şi există palpitaţii şi depresie, aceasta se datorează faptului că needling canalul Luo cauzele canal pentru a gol." Modificare de culoare, care se anticipează apare atunci cand sangele rau, care este descris ca gros şi negru, a fost eliminat şi sânge roşu apare normal.

Suwen (4) are, de asemenea, un capitol privind tratarea navele Luo. Aceasta face trei referinte la luare de sânge, toate în asociere cu ranggu punctul (KI-2); în general, punctul de ranggu este needled, iar apoi capilar în faţa punctului trebuie să fie sângerat. Acest lucru este utilizat în tratamentul de umflarea gâtului şi pentru umflarea abdomenului şi plinătatea care însoţeşte, fie dureri de inimă sau un prejudiciu. În mod similar, în capitolul Lingshu pe apă umflături, un caz de umflare abdominale, în cazul în care pielea este stransa ca un tambur-este descris, terapia recomandată este de a atrage de sange de la canalele de Luo. Locul de amplasare de luare de sânge, nu este specificată, deşi se afirmă că problema ar trebui să fie tratate în partea inferioară a corpului.

În capitolul despre Suwen needling de canale în mod corespunzător, se spune că:

Atunci când o administrează acupunctura în timpul primăverii, este necesar să se ac Shu (stream) de puncte. De fapt, bloodletting este o tehnica preferata .... In timpul verii, se pot practica, de asemenea, bloodletting, dar este preferabil să se utilizeze puncte superficiale Luo. Permite oprirea sângerării de la sine, astfel ca agentul patogen va fi complet eliminate. "

În capitolul Suwen pe sezon de organe patologie, de luare de sânge este menţionată pentru condiţiile în exces, şi tehnica cheie terapeutice este, de obicei pentru a aborda un canal întreg, care este uneori face la sau lângă punctele sale periferice. Astfel, se spune, pentru exces de ficat, sângera jueyin şi canale Shaoyang, pentru exces de splina, unul este instruit să sângereze puncte de taiyin, yangming, şi shaoyin, pentru exces de plamani, sângera canal shaoyin; pentru exces de rinichi, sângera shaoyin şi canalele taiyin. Numai excesul de inima este tratat oarecum diferit: unul este instruit să ac şi sângera puncte de sub limba (jinjin şi yuye) şi la yinxi (HT-6).

Capitolul privind Suwen de malarie cum ar fi boli are o instrucţiune interesant pentru needling vârfurile degetelor:

Când începe să malariei flare-up, acesta va începe de la extremităţi. În cazul în care Yang a fost deja rănit, yin vor fi afectate, de asemenea. Înainte de a flare-up, prin urmare, ar trebui să o cravată cele zece degete cu sfoară. În acest fel, agentul patogen nu poate intra mai profund şi yin nu poate ieşi. După care leagă degetele, observa canalele Luo. În cazul în care stagnare mov apare în canale, efectuaţi de luare de sânge.

Astfel, o caută acele vene specifice, care sunt supraaglomerate, în scopul de a aplica această terapie, mai degrabă decât alegerea anumitor puncte sau canale teoretic. Anumită practică descrisă aici, de a încerca pentru a preveni flare-up de localizarea stagnare şi drenarea sânge este descris ca "capturarea inamicul înainte de a fi confruntate." Abordare de a face venele iasă în evidenţă este una care este încă imita astăzi, cu masaj şi presare pentru a se asigura că, atunci când este vena lanced sange va curge, deşi scopul iniţial a fost, de asemenea, de diagnostic, a determina care nava a agentului patogen care urmează să fie lăsaţi out.

Textul mai cuprinzatoare tradiţionale pe acupunctura este Jia Yi Jing (Classic sistematică de Acupunctura), publicat în 1601, deşi atribuite de a lucra iniţial făcut de către Mi Huangfu în secolul al 3-lea (5). Acesta include o explicaţie aprofundată a ac # 4 utilizate pentru luare de sânge:

Numărul patru se referă la cele patru anotimpuri. Atunci când o persoană, după ce a fost lovit de către unul dintre vânturile din cele opt directii si patru anotimpuri, dezvoltă o boală cronică în cazul în care răul a invadat şi a pătruns în canale si conectarea navelor [Luo], atunci această condiţie este tratată de către ac ascuţit .... Are un corp cilindric şi un sfârşit subliniat de trei lame si este una CUN si sase fen în lungime. Este folosit pentru a drena căldură şi lăsa în sânge pentru a disipa şi de scurgere a bolilor cronice. În consecinţă, se spune că, în cazul în care boala este bine adăpostite în cadrul viscerele cinci, acul ascuţit ar trebui să fie selectate şi tehnica de scurgere aplicate bine [jing] şi pârâul [Shu] de puncte în funcţie de sezon.

Ca şi în textele anterioare, de luare de sânge este în principal recomandă în Jia Yi Jing a condiţiilor de abdominale umflare, malarie-tip boli cu febră şi frisoane alternativ (chineză: NUE), precum şi anumite condiţii dureroase, în special dureri de spate mai mici. Ideea principală este de a elimina din sânge rău, ca şi în acest caz, de a trata un prejudiciu:

Nava de dezlegat face pe oameni să sufere de dureri de spate mai mici cu divizarea irascibilitate .... ac nava destrămat la weizhong (BL-40), înţepături nava obligatoriu de legătură există, care este ca un bob de mei. La fiind înţepat, nava va ejacula de sânge negru şi, odată sângele devine roşu, tratamentul poate fi oprit.

În concluzie, pentru sindroame de tip exces, sângerare este recomandată deoarece poate scurge în exces, reduc congestia şi staza, şi scoateţi agenţi patogeni. După cum este descris în Bazele de Acupunctura din China, funcţia de luare de sânge terapie este "să se scurgă de căldură sau grăbi sânge şi qi-ul şi ameliorarea congestiei locale." Modalităţile de efectuare de luare de sânge este descris:

Aceasta procedura se face prin aplicarea de presiune primul pentru a limita fluxul de sange din zona, pentru a creşte vizibilitatea venelor şi de a provoca sânge să curgă mai uşor atunci când este intepat venă. Punctul este apoi rapid şi decisiv înţepat la o adâncime superficială de aproximativ 0,1 CUN şi câteva picături de sânge li se permite să scape. În sfârşit, punctul este presat cu steril de bumbac, până când sângerarea încetează.

Instrucţiunea de ultima, care este o practica modernă, diferită de cea veche, în care sângerarea este permis să continue până când se opreşte pe cont propriu. În Jia Yi Jing, există o discuţie de a trata alternativ frisoane şi febră, în care de luare de sânge este recomandată şi cantitatea de sânge care urmează să fie lăsaţi afară este "necesar să se grăsimea sau subtirimea a pacientului," astfel o relativ mai mare Suma pentru persoanele mai grele.

În Essentials de Acupunctura (6), utilizarea de ace cu trei tăişuri (lance) este declarat a fi utilizate pentru febră mare, tulburări mintale, durere în gât, congestie şi locale sau umflături. În ceea ce priveşte tehnica, punct care urmează să fie sângerate este intepat superficial, doar 0.05-0.1 CUN (inchi) adâncime, care ar trebui să fie uşoare şi superficiale, precum şi cantitatea de sange care urmează să fie ", determinată de condiţia patologice." Înţepături viguroase nu este permisă. În general, acupuncturisti sunt avertizaţi cu privire la utilizarea terapiei sângerare pentru persoanele care au slăbiciune de yin sau yang qi-ul, deoarece tratamentul poate "benzi" departe aceste esenţe. Practic, toate textele acupunctura menţionează contraindicaţii pentru luare de sânge în tratamentul persoanelor care au suferit deja de la hemoragie (inclusiv post-partum), precum şi pentru cei care sunt destul de slabe. Această metodă nu este recomandat pentru femeile gravide. Astăzi, de luare de sânge este cel mai adesea recomandat pentru punctele periferice.Luare de sânge periferic astăzi se realizează mai ales la degetele de la mâini şi picioare (7). La sfaturi de degetele de la picioare, de exemplu, sunt puncte de qiduan, situat 0.1 CUN în spatele unghiilor ( a se vedea figura 2 ). Acestea se spune că sunt utile pentru tratament de urgenta pentru accident vascular cerebral sau de amorţeală a degetelor de la picioare, de asemenea, pentru roşeaţă, umflături, şi durere de glezna de la picior. Aproape de chinga deget de la picior, nu există un alt set de puncte, bafeng (opt vânt) de puncte, patru pe fiecare picior ( a se vedea figura 2 ). Acestea pot fi needled fie printr-o procedură standard, cu insertie oblice superficiale, sau pot fi intepat de a provoca sângerare. Punctele sunt indicate pentru umflarea picioarelor, dureri de picioare, muscatura de sarpe la picior sau picior mai mic, şi umflarea şi durerea de spinare de la picior. PRODUSE COMPAIEI JAPONEZE NIKKEN SI PRODUSE NATURISTE NONI GANODERMA ETC.ACUM  POSIBIL SI LA DOMICILIU !

RELATII TEL 0744533395 0785701149

Pret: 70 RON
Galerie foto DIAGNOSTIC COMPUTERIZAT ACUPUNCTURA VENTUZE CU SANGERARE GOASA REIKII
DIAGNOSTIC COMPUTERIZAT ACUPUNCTURA VENTUZE CU SANGERARE GOASA REIKII

Produse Creme si unguente


VENTUZE CU SANGERARE IS DIAGNOSTIC COMPUTERIZAT
E DEBLOCHEAZA MERIDIANELE BLOCATE SANGE SATTIONAR RESTABILESTE FLUXUL QI  SPentru o boala fi...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: mena ideal trans
Adresa: aleea vergului nr.1 bl 20 ap 109 sect 2 Bucuresti
Oras: None
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: nastase mihai
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici