Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Web Design

Internetul este in momentul de fata cel mai eficient mijloc de informare, este o imensa sursa de date ce ofera accesul rapid la informatii. Prezenta oricarei firme pe internet a devenit o necesitate a zilelor noastre. De multe ori site-ul reprezinta primul contact cu un posibil client. Avantajele unei astfel de metode de publicitate sunt numeroase: costuri scazute, efort minim, impact asupra unei arii extinse de consumatori de produse si servicii, etc.
Oferta noastra cuprinde servicii complete pentru prezenta pe internet. Realizam web site-uri la standarde internationale si tot odata optimizate pentru motoarele de cautare, astfel incat, investitia dumneavoastra sa va aduca rezultatul scontat.
Realizare Site
Consta in realizarea graficii personalizate si a codului necesar pentru dezvoltarea proiectului
Consultanta
Pentru ca stim ca nimeni nu s-a nascut invatat, va oferim consultanta in vederea alegerii numelui de domeniu, pachetului de gazduire si a stilului de site potrivit pentru dumneavoastra sau afacerea dumneavoastra
Optimizare
Optimizarea pentru motoarele de cautare este un proces complex ce include o serie de actiuni care se opereaza asupra unui site web si care au ca scop aducerea acestuia pe o pozitie cat mai buna in rezultatele cautarilor dupa anumite cuvinte cheie in motoarele de cautare.
Domeniu si Gazduire
Consta in achizitionarea domeniului cerut de client, (.com, .ro, .net, .org, etc...) si a pachetului de gazduire potrivit pentru proiect.
Promovare
Consta in inscrierea site-ului in aproximativ 300 de directoare web din Romania listarea in 50 de site-uri de anunturi si principalele motoare de cautare. Promovarea este befica pentru Page Rank si pozitia mai buna in rezultatele Google la anumite cuvinte cheie.
Prin inscrierea site-ului in directoare web se creaza legataturi catre site. Cu cat mai multe legaturi (link-uri) cu atat mai bine. Este evident ca aparand in cat mai multe alte "locuri" pe internet, site-ul nostru devine mai popular. Este un mod de reclama.
Site-urile de anunturi functioneaza aproximativ la fel. Diferenta este ca aici putem lasa informatii despre un anumit produs si date de contact iar clientul poate contacta vanzatorul direct de pe site-ul respectiv.
Desigur, in cazul in care exista buget si interes pentru o publicitate mai agresiva, putem organiza campanii de promovare prin google adwords sau facebook (cele mai populare 2 canale de promovare in prezent)
Redesign
Tendinţele şi tehnologiile Internet evoluează. Este momentul pentru reimprospatare. Timpurile se schimba, oamenii se schimba, afacerea dumneavoastra s-a dezvoltat iar site-ul pe care-l detineti nu va mai reprezinta. Imaginea, felul in care sunteti prezentat pe Internet influenteaza in mod direct afacerea dumneavoastra, de aceea site-ul dumneavoastra nu poate fi demodat sau uzat moral. Este important sa aveti un site cat mai de actulaitate. Aspectul site-ului are rolul de a atrage atentia vizitatorului. De aceea detaliile vizuale, imaginile folosite si culorile alese in creearea paginilor web sunt foarte importante. De asemenea pentru a fi cat mai sus in motoarele de cautare este important ca site-ul dumneavoastra sa fie la zi cu noile tehnologii.
Administrare
Este important sa mentineti mereu site-ul actualizat cu continut nou si exact. Prin actualizarea in mod regulat a site-ului dvs. veti imbunatati clasarea pe motorele de cautare, veti creste numarul de vizitatori ai site-ului si veti consolida prezenta online a firmei dvs.
Administrarea site-ului consta in modificarea/stergerea/adaugarea continutului (text,poze,video,etc)
Rapoarte trafic
Prin implementarea serviciului Google Analytics veti avea acces la informatii legate de utilizatorii ce va viziteaza site-ul

Realizam grafica digitala pentru materiale promotionale precum carti de vizita, pliante, cataloage, meniuri, etc...

Realizam tururi virtuale pentru pensiuni, restaurante, sali de evenimente, etc.
Pret: 800 RON
Galerie foto Web Design
Web Design

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: Vast Design
Adresa: Bucuresti
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Viiu Octavian
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici