Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 
Afaceri » Oferte » Constructii » Garduri Porti Bariere » porti autoportante rezidentiale

 

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Porti autoportante rezidentiale si industriale

 

Portile realizate de firma noastra sunt ca si o jucarie.Cu toate ca este poarta cea mai mare a casei Dvs., totusi este usor de manuit. Poate fi inchisa si deschisa cu forta mica si incet, profitand de aceasta calitate indiferent de marime! Va putem oferi si automatizare cu telecomanda

 

De ce poarta autoportanta A

 

Portile autoportante sunt executate folosind cea mai moderna tehnologie in tehnica portilor. Portile autoportante au mai multe avantaje:nu au sina terestra care poate sa inghete sau poata sa blocheze functionarea portii, sunt mai silentioase, au o glisare mult mai usoara si necesita o intretinere minima, iar timpul de functionare este foarte lung. Puteti alege din orice culore Ral culoarea cea mai potrivita casei Dvs. Putem oferi si galvanizare la cald cu ajutorul caruia prelungim timpul de functionare si mai mult.

 

Portile glisante in consola sunt porti fara sina terestra. Poarta este sustinuta de un ghidaj in interiorul caruia se afla doua care cu role. Ghidajul este sudat de corpul portii iar carele cu role sunt prinse intr-un bloc de beton. Functionarea portii nu este influentata de conditiile climaterice. Zapada sau gheata nu au nici un efect asupra functionarii portii. Exutãm orice model dupã preferinta clientului. Porti industriale si rezidentiale pânã la 14 m lungime. Portile noastre pot fi executate dupa preferinta clientului din:-Teava patrata, fier forjat, cadru metalic invelit cu lemn, panouri sandwish, sarma zincata, panouri gard, tabla de grosime 1 mm.

Galerie foto Porti autoportante rezidentiale si industriale
 Porti autoportante rezidentiale si industriale

Produse Garduri Porti Bariere


Porti culisante rezidentiale si industriale
Porti culisante rezidentiale si industriale   Portile realizate de firma noastra sunt ca s...
Porti batante rezidentiale si industriale
Porti batante rezidentiale si industriale.

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: VULKAN-SERV S.R.L.
Adresa: Str. Campului, Nr. 11
Oras: Odorheiu Secuiesc
Judet: Harghita
Persoana de contact: VULKAN-SERV
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici