Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Cabine de fumat pentru institutii

FACILITEAZA INTERACTIUNEA DINTRE FUMATORI SI NEFUMATORI

Fumatorii isi pot aprinde tigara intr-o cabina Smoke ‘nGo fara a-i deranja pe cei nefumatori din jur. Atat fumul cat si mirosul de tigara sunt eliminate din aer (99.99% din toate gazele asociate tutunului si particulelor de nicotina si formaldehida).

Fumatorii nu se simt exclusi datorita aspectului prietenos si transparent al cabinei Smoke Cube. Dimpotriva! Cabina Smoke’n Go faciliteaza interactiunea dintre fumatori si nefumatori.

Cabina este disponibila si cu usi culisante automate. Aspectul deschis ramane intact datorita peretilor transparenti.

Un echipament inovativ ca Smoke ’n Go imbunatateste imaginea imaginea companiei dumneavoastra, demonstrand ca luati serios in considerare atat nevoile fumatorilor cat si pe cel al nefumatorilor.

DESIGN ULTRAMODERN, PERFORMANTE DE NEEGALAT

Cabina Smoke’n Go fuzioneaza perfect cu orice interior prin design-ul ei elegant si plin de stil. De remarcat, sunt insa, performantele de neegalat. Inima Cabinei de fumat este un sistem unic de filtrare, care consta intr-un prefiltru, un filtru ElectroMax, un filtru HEPA si doua tipuri diferite de filtre cu carbine activ (pentru a absorbi atat fumul cat si mirosurile). Patru faze succesive de filtrare curata aerul interior. Prefiltrul blocheaza praful si ceilalti factori poluanti grosieri. Filtrul electrostatic principal capteaza poluantii mai mici cum ar fi fumul de tigara, pana la dimensiunea de 0.01 microni (=0.00001mm). Filtrul HEPA amplifica si mai departe efectul de curatare captand si cele mai mici si daunatoare particule, iar filtrul cu carbine activ absoarbe mirosurile si gazele nedorite. Atat fumul cat si mirosul de tigara sunt filtrate in mod deosebit de eficient in acest fel. Calitatea aerului din imediata apropiere a cabinei ramane neschimbata, mirosul de fum de tigara neputand a fi detectat. Ba chiar se poate vorbi de o imbunatatire a calitatii acestui aer datorita ionilor negativi benefici raspanditi de cabina. Combinatia dintre curatarea intense a aerului si depozitarea fara miros a scrumului si a mucurilor de tigara va asigura ca zona inconjuratoare va ramane neafectata de fumul si mirosurile nedorite.

Smoke’n Go a fost riguros testata si este certificata de Institutul TUV din Germania si de institutul ECN.

Cabina pentru fumat poate fi adaptata cu usurinta pentru orice interior: versiunea standard a cabinei are peretii transparenti, alte culori pot fi furnizate la comanda. Cabina pentru fumat este iluminata. Pentru situatii in care fumatul este permis doar in camere inchise cabina poate fi echipata si cu usi culisante. Usile automate sunt de asemenea disponibile.

SCRUMIERA LIPSITA DE MIROSURI

O componenta importanta a cabinei Smoke’n Go este ingenioasa scrumiera lipsita de mirosuri. Mucurile de tigara si resturile de trabuc dispar fara a lasa in urma fum sau vreun miros neplacut. Acest lucru sporeste si protectia in fata incendiilor. Scrumiera are o capacitate de cateva mii de mucuri de tigara.

O VARIETATE DE ACCESORII

Smoke’n Go pentru a putea fuma repede o tigara in mod confortabil. Suporturi pentru brat sau pentru picioare sau chiar un afisaj iluminat pentru publicitate pot fi instalate in cabina pentru a spori confortul.

CABINA SMOKE ‘N GO POATE FI AMPLASATA ORIUNDE

O solutie pretabila, oricand. Puteti alege diverse dimensiuni: pentru 2-3, 4-5, 6-7 sau 12-14 persoane.

Modele deschise cat si inchise (cu usi culisante) sunt disponibile.

FILTRAREA SE REALIZEAZA CU UN REDUS NIVEL AL ZGOMOTULUI

Cabina pentru fumat isi duce la bun sfarsit sarcina de a curata aerul in mod eficient si practic, fara zgomot. Functia de PORNIT\OPRIT automata asigura curatarea aerului doar atunci cand cineva se afla in incinta cabinei, economisind astfel energie!

Alimentarea:

230V\1ph\50Hz
Galerie foto Cabine de fumat pentru institutii
Cabine de fumat  pentru institutii

Produse Echipamente Incalzire Racire Ventilatie Purificare


Purificatoare aer profesionale
Purificatoare aer profesionale sunt solutii rapide si eficiente pentru eliminarea fumului de tiga...
Breezair - sisteme ecologice pentru racirea aerului
WEST AIR este importator unic in Romania a marcii de renume international Breezair: echipamente e...
Cabina de fumat - amenajare spatii fumatori
Cabina Smoke’n Go fuzioneaza perfect cu orice interior prin design-ul ei elegant si plin de stil....
Sisteme de racire pentru terase
Sisteme de racire pentru terase sunt destinate ; Terasele restaurantelor sau cafenelelor; • ...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: WEST AIR GRUP
Adresa: Str. Mariuca nr. 40
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Persoana de contact: Sorin Lumina
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici