Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Arzatoare pentru uz domestic si industrial

 

Firma CYCLON TECH ofera o gama variata de arzatoare RIELLO, concepute pentru a satisface toate solicitarile de incalzire pentru locuinte si spatii industriale.

Acestea au un design placut si pot fi livrate in doua variante, cu emisii normale si reduse de noxe, respectiv modelul ecologic. In procesul de proiectare se acorda o atentie deosebita reducerii zgomotului, simplificarii instalarii si reglarii, precum si dimensionarii care sa faca posibila instalarea pe orice tip de cazan prezent pe piata.

CYCLON TECH va ofera urmatoarele tipuri de arzatoare, in functie de combustibilul utilizat:

Arzatoare mixte

Seria RLS - furnizeaza o putere termica cu valori cuprinse intre 100 si 1395 kW, fiind conceputa pentru a deservi cazane de apa calda si fierbinte, generatoare de abur, cazane de ulei diatermic. Are un mod de lucru in doua trepte de putere si un sistem electronic ce indica atat starea de functionare, cat si cauza eventualelor avarii.

Seria GI/EMME - cu puteri termice intre 107 si 922 kW, este destinata spatiilor industriale, centralelor de bloc si centralelor de cartier. Se cupleaza la cazanele de abur si prezinta o mare siguranta in utilizare prin alimentarea dubla de combustibil. Motorul electric prevazut in circuitul de motorina permite oprirea lucrului cu gaz metan, prevenind astfel griparea pompei.

Seria GI/EMME 3000 - cu puteri termice cuprinse intre 407 si 4650 kW, se adreseaza utilizatorilor de putere mare, respectiv cazane cu camera de ardere normala sau presurizata. Modul de lucru este in 2 trepte "progresiv" sau alternativ "modular", cu regulator PID logic, sunt numai cu gaz sau numai cu motorina, fiind selectionate printr-un intrerupator manual.

Arzatoare pe gaz

Seria BS si Seria BSD - furnizeaza o putere termica cu valori cuprinse intre 16 si 246 kW.

Seria 40 FS si Seria 40 FSD - furnizeaza o putere termica cu valori cuprinse intre 11 si 220 kW, respectiv 12 si 220 kW, satisfacand o gama larga de cerinte in industrie.

Seria GS - cu puteri termice cuprinse intre 11 si 220 kW, raspunde la toate solicitarile de incalzire pentru locuinte.

GAS P/M - furnizeaza o putere termica cu valori cuprinse intre 80 si 4885 kW.

Seria RS- furnizeaza o putere termica cu valori cuprinse intre 163 si 465 kW, deservind cazane de apa calda si fierbinte, generatoare de abur, cazane de ulei diatermic.

Arzatoare pe motorina

Seria RIELLO 40 G - cuprinde 11 modele de arzatoare pe motorina, cu o treapta de putere, utilizate in general in sistemul domestic.

Seria RL - cu puteri termice cuprinse intre 90 si 2443 kW, au fost concepute pentru cazane de apa calda si fierbinte, de ulei diatermic si generatoare de abur.

Arzatoare pe pacura

Seria ENNE/EMME - furnizeaza o putere termica cuprinsa intre 407 si 5000 kW si sunt destinate utilizatorilor mari, respectiv boilere cu presiune normala in camera de combustie. Se poate adapta la doua tipuri de combustibil: pe gaz sau pe combustibil lichid, selectionate manual.

 

 

Galerie foto Arzatoare pentru uz domestic si industrial
Arzatoare pentru uz domestic si industrial

Produse Echipamente Incalzire


Servicii de consultanta si proiectare in domeniul aburului
Firma CYCLON TECH SRL (Reprezentanta Tehnica Comerciala ICI CALDAIE-Italia), autorizata ISCIR, of...
Antrepriza Generala
CYCLON TECH SRL executa lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale, cu instalatiile (e...
Panouri solare
Colectoarele solare APRICUS folosesc tuburi vidate de inalta eficienta pentru producerea de apa c...
Sistem solar
Sistemele Solare APRICUS sunt recunoscute pentru calitate, fiabilitate si eficienta. Elementul pr...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: CYCLON TECH Srl
Adresa: Str. Scolilor, Nr.28, Bl.D2
Oras: Braila
Judet: Braila
Persoana de contact: Virgil M.Nicolae
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici