Afaceri
Inscriere gratuita Intra in cont »
 

 

Cosuri de fum ROCCHEGGIANI

Cosurile de fum ROCCHEGGIANI sunt produse din otel inoxidabil si pot fi tip simplu sau tip dublu perete, cu strat izolator de vata minerala ignifuga de inalta densitate, pentru diferite focare si combustibili. Aceste produse sunt folosite atat pentru evacuarea gazelor arse de orice natura, cu temperaturi si concentratii mari, cat si pentru evacuarea produselor de ventilatie rezultate din procese tehnologice diverse. Pentru o buna functionare si o evacuare optima a acestora, trebuie facuta o dimensionare corecta a sectiunii interioare a cosului de fum, in functie de combustibilul folosit si tipul de ardere sau proces tehnologic.

Sistemele de evacuare SP (simplu perete) si DP (dublu perete) pot fi utilizate atat in domeniul casnic cat si in cel industrial.

Cosurile de fum din seria DP (dublu perete)

Sunt disponibile in doua variante, in functie de grosimea izolatiei care poate fi de 25 mm sau de 50 mm. Variante de livrare (diametre):

DP25: 80, 100, 130, 150, 180, 200, 250, 300 mm.

DP50: 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700 mm. Reprezinta solutia ideala pentru evacuarea gazelor arse (produselor de ventilatie) rezultate din generatoarele de caldura prin arderea oricarui tip de combustibil. Pot fi folosite atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor gratie unei izolatii eficiente ce asigura un randament optim in orice conditii climaterice, permitand datorita constructiei modulare, o adaptare perfecta la specificul cladirii.

Materialul folosit la peretele interior este otel inox austenitic AISI 316L, iar pentru peretele exterior se foloseste otel inox austenitic AISI 304. Izolatia este relizata din vata minerala bazaltica ignifuga de inalta densitate 25/50 mm. Sudura peretelui intern si extern este longitudinala, continua prin procedura automatica laser si TIG. Cosurile de fum din seria DP accepta orice tip de combustibili.

Sistemele de cosuri de fum SP (simplu perete)

Variantele de livrare (diametre): 120, 150, 160, 180, 200, 220, 230, 250, 280, 300, 350, 400 mm.

Cosurile de fum SP reprezinta solutii care impreuna cu seria DP completeaza oferta bogata pentru sistemele de evacuare a gazelor arse rezultate din generatoarele de caldura.

Materialul folosit la peretele interior este otel inox austenitic AISI 316L sau otel inox austenitic AISI 304. Sudura peretelui intern si extern este longitudinala, continua prin procedura automatica laser si TIG. Cosurile de fum din seria DP accepta orice tip de combustibili.

Galerie foto Cosuri de fum ROCCHEGGIANI
Cosuri de fum ROCCHEGGIANI

Produse Sisteme De Constructii Metalice


Arzatoare RIELLO
Arzatoarele RIELLO au fost concepute pentru utilizare atat in procese industriale (tehnologice) c...
Cazane de abur ICI CALDAIE
Cazanele de abur ICI CALDAIE sunt livrate monobloc si sunt montate pe un singur bazament. Acest...
Panouri solare APRICUS AP 20
Colectoarele solare APRICUS folosesc tuburi vidate de inalta eficienta pentru producerea de apa...
Panouri solare APRICUS AP 30
Colectoarele solare APRICUS folosesc tuburi vidate de inalta eficienta pentru producerea de apa...

Recomanda si prietenilor tai


Date de contact
Nume companie: CYCLON TECH Srl
Adresa: Str. Scolilor, Nr.28, Bl.D2
Oras: Braila
Judet: Braila
Persoana de contact: Virgil M.Nicolae
Telefon: click aici
Fax: click aici
Web: click aici